7. ostravský knižní veletrh

7. ostravský knižní veletrh

Adresa:

Ostrava, Černá louka 3235

Termín: 3.3.2017 5.3.2017
Vstupné:

80 Kč

3bře - 5bře celý den

Žánr: výstavysoutěžzdarma


Víkend 3. - 5. března 2017 bude opět ve znamení knih! Novinky a to nejzajímavější z knižní produkce představí nakladatelé všech žánrů z celé České republiky na 7. Ostravském knižním veletrhu, který se bude konat 3. - 5. března na Výstavišti Černá louka v Ostravě.

Těšit se můžete i na bohatý doprovodný program a na autogramiády. Jsme nesmírně rádi, že i letos bude jedním z doprovodných programů veletrhu koncert Básníkům české země - Jarek Nohavica zpívá a přednáší své oblíbené básníky v sobotu 4. března v 19 hodin v klubu Heligonka v Ostravě (vstup do Heligonky je od 15 let).

Jarek Nohavica je pravidelným návštěvníkem Ostravského knižního veletrhu a koncert velkoryse věnuje jeho vystavovatelům a návštěvníkům. Vystavovatelé získají vstupenky zdarma, návštěvníci si je mohou koupit v první den veletrhu, tj. v pátek 3. března od 12 hodin na infocentru za 500 Kč. Nárok na vstupenku mají jen ti návštěvníci, kteří si u kteréhokoli veletržního stánku koupí aspoň jednu knihu.

V rámci doprovodného programu bude vyhodnocena soutěž O nejhezčí básničku na téma „Zdál se mi sen“. Záštitu nad soutěží a celou výstavou převzal náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje Mgr. Stanislav Folwarczny. Vstupné 80 Kč dospělí 50 Kč děti, studenti, důchodci, držitelé TP, ZTP a ZTP/P průkazů 20 Kč hromadný vstup pro školy (minimálně 20 osob) platí VIP karta 2017 Po předložení platného čtenářského průkazu Moravskoslezské vědecké knihovny na pokladně získáte 50% slevu.

Sleva bude poskytnuta pouze na vstupné pro dospělé. Po předložení platného čtenářského průkazu Knihovny města Ostravy na pokladně získáte 50% slevu. Sleva bude poskytnuta pouze na vstupné pro dospělé. Souběžně bude probíhat výstava Dovolená a Region, Lázeňství a od soboty svatební výstava Svatba. Všechny výstavy za jedno vstupné! Kontakt Manažer výstavy: Věra Thiemlová, vera.thiemlova@cerna-louka.cz, tel: 596 167 120, 602 542 724

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce 7. ostravský knižní...

Zámek ZábřehOstrava (4.8 km)

STING ApartmentsHavířov (10.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20 km)