Study + Nahka naama

Study + Nahka naama

Adresa:

Ostrava, Výstaviště Černá louka, pavilon C1

Termín: 19.1.2017
Vstupné:

120 – 150

19leden čtvrtek 19:00

Žánr: divadlo


Study

,,Kdo není schopen mít podíl studu a spravedlnosti, má být usmrcen jako nákaza obce.‘‘ (Platón)

Hartl a Hartlová definují emoci studu jako reakci na provinění či porušení normy nebo pravidla. Zimbardo a Hendersonová podávají výčet symptomů, kterými se stydlivé reakce projevují na fyziologické úrovni: zrychlený srdeční tep, sucho v ústech, pocení kůže. Stud má širší psychologickou bázi, v užším pojetí lze rozlišit stud sexuální, morální a sociální. Pro zážitek studu je podstatná konfrontace osobního nedostatku či neúspěchu se sociálním okolím; stud je spojen s vědomím veřejné ztráty kompetence, důvěry, ztrapněním se apod. Soukromý stud je vždy jen stud morální, stud za sebe sama.

Nahka naama

One – man cirkus orchestra s temnou atmosférou a černým humorem. V hlavní roli uvidíte především speciální dovednosti finského performera Jouniho Kalerva Ruutha. Jouni se divákům představí coby žonglér a bouřlivý bubeník, který umí hrát a zároveň žonglovat se dvěma, třemi anebo čtyřmi paličkami zároveň.

Divákovi není vyprávěn příběh. Sleduje zdánlivý chaos jednotlivých scén, které jsou tvořeny silnými elementy plnými protikladů. Cirkusová čísla i jednotlivé scény nepřechází z jedné do druhé, ale plynule překračují své hranice a my můžeme pozorovat, jak se z cirkusu stává koncert, klauniáda a hlavně skvělý umělecký výkon.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

29duben pondělí 19:00

Shirley Valentine

, náměstí Svobody 526 Divadlo

11listopad pondělí 19:00

1prosinec neděle

Ubytování v okolí akce Study + Nahka naama

Zámek ZábřehOstrava (4.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)