Reinkarnace: Převtělování, mýty a fakta

Reinkarnace: Převtělování, mýty a fakta

Termín: 9.2.2017
Vstupné:

dobrovolné

9únor čtvrtek 18:00

Žánr: ostatní akceseminářsetkánípřednáškyzdarmaduchovní


Kdo se reinkarnuje? Dle jakých zákonů se reinkarnace řídí? Co je to karma? I když jsou fakta o převtělování duše všeobecně přijímána, je jen velmi málo informačních zdrojů, které by jasným a srozumitelným způsobem tento proces objasňovaly.

Ačkoliv je téma reinkarnace hluboké a obtížné, je možné jej podat tak, abychom mu mohli snadno porozumět. Vyčerpávající objasnění tohoto procesu i pravidel, jakými se reinkarnace řídí, získáte během přednášky zkušeného učitele jógy a meditace - odborníka v této oblasti - Balakhilya dase.

Setkání bude rovněž příležitostí k vyzkoušení jednoduchých technik meditace s mantrou. Budete mít také možnost položit Balakhilya dasovi své otázky. Po přednášce můžete ochutnat něco z dobrot vegetariánské kuchyně. V nabídce budou také k zakoupení různé publikace a CD s meditační hudbou.

VSTUPNÉ NA PŘEDNÁŠKU JE DOBROVOLNÉ, není potřeba se přihlašovat. TOTO POZNÁNÍ JE DAREM A V SOULADU SE STARODÁVNOU NAUKOU JE PŘEDÁVÁNO ZDARMA JIŽ TISÍCE LET. JSTE SRDEČNĚ ZVÁNI...

O přednášejícím: Balakhilya das je světově uznávaným učitelem jógy a meditace. Již více než 40 let cestuje po celém světě, vede semináře, přednášky i individuální setkání, na kterých inspiruje doslova statisíce lidí, aby začali svou meditační praxi. Vědomosti a učení, které předává, jsou aplikovatelné pro každou kulturu a společenství. Obsahují nadčasové hodnoty, jež pomáhají lidem k dosažení harmonie a vyrovnanosti v jejich životech. Znalosti a zkušenosti Balakhilya dase se zakládají na tradicích, které mají kořeny ve védské literatuře staré více než 5000 let.

Meditační techniky a celé poznání týkající se tématu jógy, meditace nebo problematiky reinkarnace jsou předávány z učitele na žáka od dávných dob až po současnost skrze dlouhou linii duchovních mistrů, známou jako Brahma-sampradáya. webové stránky přednášejícího: http://balakhilya.com/ Kontakt: Centrum meditace a relaxace Mantra o.s. info@medituj.cz www.medituj.cz tel.: 607 877 100

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Reinkarnace:...

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (10.9 km)

STING ApartmentsHavířov (13.6 km)

Zámek ZábřehOstrava (16.7 km)