Ochutnejte svobodu, aneb co všechno můžete zažít v centru Osvoboď se

Ochutnejte svobodu, aneb co všechno můžete zažít v centru Osvoboď se

Adresa:

Horní Lomná

Termín: 23.6.2016 26.6.2016
Vstupné:

2.450,- Kč

23čer - 26čer celý den

Žánr: ostatní akcesetkáníkurzyvideoduchovní


Přijeďte si do Beskyd užít víkendovou dovolenou, odpočinout si, nechat se hýčkat...

Co všechno můžete navštívit v centru duchovního a osobního rozvoje Osvoboď se, teď bude v programu víkendu, v krásné chalupě ve svěží přírodě Beskyd kousek od Jablunkova - v Horní Lomné.

Čeká vás bohatý program:
- Každé pondělí pořádám setkání v kruhu Čaj o šesté. Tady si ho uděláme trochu jinak, pokud nám bude počasí přát, tak kolem ohně. Tento sdílecí rituál zakončíme bubnováním a tancem kolem ohýnku.

- Každou středu ke mně chodí lidé „putovat“ na Duchovní putování. Jsou to relaxačně-meditační techniky určené pro každého. A tak i tady si uděláme tuto formu odpočinku (snad vyjde počasí a budeme moci meditovat v přírodě), naučím vás, jak načerpat energii během 30-45 minutové meditace.

- Také dělávám kurzy automatické kresby a tak si budeme malovat. Je to výborná relaxační terapie, kromě toho se z kreseb dá vyčíst spousta informací a v neposlední řadě je to pomůcka při řešení téměř jakéhokoliv problému.

- Občas mě někdo požádá o náhled na situaci pomocí hrníčků. Zde vám tuto velmi zajímavou metodu předvedu. (Ti, co jsou přihlášeni k odběru novinek, mají přístup do bonusové sekce, kde je o této metodě video.)

- A jako poslední tu pro vás budu připravená se žhavou novinkou – Kranio-sakrální terapií, kde vás budu hýčkat hladivou masáží.

Protože se budeme nacházet ve svěží přírodě Beskyd, tak určitě naplánujeme i nějaký výlet do okolí. To se domluvíme na místě s ohledem např. na děti, fyzickou kondici apod.

Další informace najdete na webu.

Cena tohoto 4denního setkání je:
2.450,- Kč za osobu
1.000,- za dítě od 6 do 15 let
0,- Kč za dítě do 6 let

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ochutnejte svobodu, aneb...

Restaurace a Penzion u MarynyJablunkov (8.5 km)

Wellness Hotel BahenecPísečná (14.7 km)

Rekreační středisko BudoucnostFrýdlant nad Ostravicí (20 km)