Reprezentační ples OU

Reprezentační ples OU

Adresa:

Ostrava, Dolní oblast Vítkovice

Termín: 19.2.2016
Vstupné:

220 – 360

19únor pátek 19:00

Žánr: ostatní akcetanecples


Srdečně Vás zveme na reprezentační ples Ostravské univerzity, který se bude konat 19. února 2016 od 19 hodin v jedné z nejstarších a architektonicky nejcennějších budov v areálu černouhelného dolu: ve Starých koupelnách Provozu Hlubina.

Ples bude celý v černobílé barvě, proto i dresscode této akce je Black&White.

Hlavní sál:

Hlavní sál rozezní nejdříve Janáčkova filharmonie Ostrava tradičnÍm valčíkem, waltzem či polkou, naváže brněnská postfolková kapela Ponk, která v netradiční sestavě cimbál-kontrabas-housle doslova kouzlí z lidových písní současnou muziku s jazzovými a rockovými prvky.

Dolní sál:

Dáváte přednost českým a světovým hitům minulosti i současnosti? Kapely The Baskers (irský a český folk od podlahy) a HEY!!! (neoficiální objev Ostravské univerzity 2015) v Dolním „párty“ sále budou tou správnou volbou pro vaše místa k sezení. DJ Matthias tu pro Vás bude až do rána.

Big Bar:

Poklidný sál s podkresovou jazzovou hudbou pro ty, kteří rádi mezi tancem nechají uši odpočinout. V sále je taky hlavní bar s nápoji všeho druhu a občerstvení v podobě teplého jídla i chlebíčků.

Místa na stání:

Místa na stání nemají fyzické umístění v žádném ze sálů, můžete si vybrat, kde se usídlíte. K tomuto účelu budou sloužit zejména barové stolky, které budou k dispozici v Big Baru a v Dolním sále.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Reprezentační ples OU

Zámek ZábřehOstrava (2.1 km)

STING ApartmentsHavířov (11.6 km)

Zámeček Petrovice Karviná (22.6 km)