Cropp Street Dance Battle 2015

Adresa:

Ostrava, U výstaviště 5

Termín: 10.10.2015

10říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyCropp Street Dance Battlesoutěžtanec


Sobota 10. října 2015 bude patřit všem tanečníkům a fanouškům street dance. V klubu Marley v Ostravě totiž proběhne již 18. vydání legendární hiphopové akce Cropp Street Dance Battle.  

Na programu jsou souboje nejlepších tanečníků nejen z různých koutů České republiky, ale také ze Slovenska, Polska a dalších států. V minulosti Cropp Street Dance Battle navštívili tanečníci z Anglie, Francie, Rakouska, Portugalska, atd. Prostě určitě bude na co koukat.

Diváci se mohou těšit na battly ve třech tanečních stylech. Kromě battlu dvojic v nejoblíbenějším tanečním stylu Hip Hop proběhne battle Dancehall 1x1, kde se představí především něžnější polovina taneční komunity. Naopak b-boys si to mezi sebou rozdají v battlu Break Dance / B-Boying 1x1.

Na své si přijdou ale také milovníci choreografií. Představí se totiž dětská break dance crew The Floor Kids a svá pozadí rozhýbou ve speciální twerk show také slečny z tanečního studia Move-In

Za koly z oceli se představí dva přední streetdancoví deejayové. Dj Bart (Hollywood Stars) patří k české funkové špičce, má spoustu zkušeností z hraní na mezinárodních akcích, např. SDK Germany, SDK Europe World Finals, I Wanna Funk You Hard, atd. Cropp Street Dance Battle si ale nenechá ujít ani rezident Dj Vladu (Roots Company), který si mj. zahrál třeba na festivalu Beats For Love nebo street dance battlech Ring, Bounce It, atd.

LINE UP:

  • 16:00   Warm-Up Jam
  • 17:00   Hip Hop Battle 2x2
  • 19:00   Dancehall Battle 1x1
  • 20:30   Break Dance / B-boying Battle 1x1
  • 22:00   Finále + After party

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cropp Street Dance...

Zámek ZábřehOstrava (4.7 km)

STING ApartmentsHavířov (10.7 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.1 km)