Hrad žije první pomocí

Hrad žije první pomocí

Adresa:

Ostrava, Hradní 1

Termín: 13.9.2015
Vstupné:

Dobrovolné

13září čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepro dětiworkshopsoutěžtaneční


Již 8. ročník akce Hrad žije první pomocí se uskuteční 13. září od 9:00 na Slezkoostravském hradě. Hlavním program bude jako vždy soutěž nezdravotnických složek Integrovaného záchranného systému.

Během soutěže je pro dospělé i nejmenší návštěvníky připraven bohatý doprovodný program. Pro děti organizace IFMSA připraví tradiční Nemocnici pro medvídky, kde se děti seznámí formou hry s první pomocí, dále je čeká malování na obličej, maskování zranění, zábavná trasa plná překvapení, aktivity připravené Městskou policií Ostrava, Hasičským záchranným sborem MsK, společností TINT, skautským střediskem Strážci Ostrava nebo Hit rádiem Orion.

Pro dospělé jsou připraveny preventivní stánky, kde si budou moci změřit krevní tlak, hladinu cukru v krvi, vyzkoušet si první pomoc na figurínách a mnoho dalších. Svou techniku a dynamické ukázky představí např. Speciální pořádková jednotka Policie ČR, Vodní záchranná služba, Celní úřad, Hlavní Báňská Záchranná Stanice, nebo Hasičský záchranný sbor MsK. 

Na pódiu bude připraveno několik workshopů moderních latinskoamerických tanců pod vedením profesionálních tanečníků. Návštěvníci se mohou těšit také na zásah složek Integrovaného záchranného systému při simulaci dopravní nehody.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hrad žije první pomocí

Zámek ZábřehOstrava (5 km)

STING ApartmentsHavířov (10.1 km)

Zámeček Petrovice Karviná (19.7 km)