5. ročník multižánrového rodinného hudebního festivalu, který se uskuteční v Amfiteátru na Horečkách.

Siemens Stage, Continental Stage, Rádio Čas Stage a Taneční stodola, to jsou čtyři místa a čtyři hlavní centra dění, na kterých se během 14-ti hodinového festivalového programu představí přes tři desítky účinkujících

Zatím co se na dvou hlavních scénách, Siemens Stage v Amfiteátru a Continental Stage na louce areálu zdraví, budou střídat největší festivalové hvězdy, tak scéna nesoucí jméno Rádia Čas bude patřit především dětem a regionálním kapelám.

Na své si přijdou také vyznavači taneční hudby, té bude stejně jako loni patřit Taneční stodola. Za mixpultem se ve Stodole vystřídá hned několik DJ´s a nebude chybět ani dataprojekce.

Xindl X je pražský rapper s kytarou, který se pokouší nalézt nový přístup k českému písničkářství. Tvoří auto – protest – songy, ve kterých kombinuje hip-hopové frázování s folkem, jazzem a blues. Těžištěm písní...
David Kraus je synem herečky a výtvarnice Jany Krausové a moderátora a herce Jana Krause. Se svou kapelou vystupuje mj. v otcově pořadu Uvolněte se, prosím.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Horečky fest 2015

Restaurace a penzion U VeteránaFrenštát pod Radhoštěm (1 725 metrů)

Wellness resort EnergeticRožnov pod Radhoštěm (9.2 km)

Rožnovské pivní lázněRožnov pod Radhoštěm (10.7 km)