Den růžových vín Ostrava / 200 nejlepších rosé a klaretů / Gastronomické speciality Clarion

Den růžových vín Ostrava / 200 nejlepších rosé a klaretů / Gastronomické speciality Clarion

Adresa:

Ostrava, Zkrácená 2703

Termín: 21.5.2015
Vstupné:

299

21květen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcegastrosoutěžzdarma


12 ročník mezinárodní soutěže rosé a klaretů

JAROVÍN ROSÉ je jedinou mezinárodní soutěží vín v České republice, které se specializuje na hodnocení stále populárnějších růžových vín. Každoročně soutěží přes 200 růžových vín, která hodnotí zkušení, profesionální hodnotitelé z řad vinařů, členů asociace sommelierů, inspektorů SZPI a pedagogů z ústavu vinohradnictví a vinařství MENDELU v Brně.

Všechna vína, která tuzemští vinaři a dovozci do JAROVÍN ROSÉ přihlásí, včetně Championa a držitelů zlatých, stříbrných a bronzových medailí, mohou milovníci vín ochutnat na veřejných degustacích s názvem Dny v růžovém. V letošním roce se uskuteční během května ve Znojmě, Č. Budějovicích, Ostravě a Praze.

Na všech 4 místech doplní degustaci svěžích, ovocných vín gastronomické speciality připravené šéfkuchaři hotelů Happy Star Znojmo a Clarion Prague, Ostrava a České Budějovice. Ve Znojmě, Ostravě a Českých Budějovicích není degustační menu součástí vstupného, návštěvníci si mohou vybrat z bohaté nabídky pokrmů připravených na grilu i mimo něj. Nabízeny budou v mini-porcích v ceně od 30 Kč. V Praze je degustační menu hotelu Clarion v ceně vstupného.

Všichni návštěvníci, kteří přijdou v růžovém oblečení na horní polovině těla – košile, blůza, šaty, svetřík, šátek, růžové vlasy atd. – získávají zdarma los do tomboly. Losovány budou zajímavé ceny věnované partnery akce. Hlavní cenou je tradičně víkendový pobyt v hotelu Clarion.

JAROVÍN ROSÉ se koná s podporou Vinařského fondu České republiky a už 12 let patří mezi nejvýznamnější soutěže u nás. V letošním roce pořadatelé získali certifikaci Národního vinařského centra, která zaručuje vysoký standard hodnocení, jeho naprostou nestrannost a návštěvníkům Dnů v růžovém garantuje špičkový zážitek z degustovaných růžových vín.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den růžových vín...

Zámek ZábřehOstrava (911 metrů)

STING ApartmentsHavířov (12.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (24.2 km)