Tak trochu jiná dámská jízda, alias baby sobě

Tak trochu jiná dámská jízda, alias baby sobě

Adresa:

Ostrava, Výstaviště Černá louka, pavilon C1

Termín: 13.3.2015
Vstupné:

50

13březen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akceworkshopmódapřehlídkasoutěž


Třetí ročník úspěšné akce s názvem Tak trochu jiná dámská jízda!

Motto: „Co jste chtěly jako holky zkusit, ale nebylo vám dopřáno…"

Pokud jste si myslely, milé dámy, že jsme na vás zapomněli s tradičním „údržbovým večírkem", nepanikařte. Tak trochu jiná dámská jízda s pořadovým číslem tři bude! Společně se ponoříme do snů a zkusíme si vzpomenout, co jsme si jako malé holky přály, čím jsme chtěly být… baletkou, princeznou nebo snad modelkou?

Jenom u nás si můžete vyzkoušet, jaké to je stát na „špičkách" nebo se obléci do pohádkových šatů princezen. Pro pragmatičtější z vás máme připravenou tradiční inspiraci ze světa dámské údržby a zkrášlování. Je libo masáž, nové nehty nebo se raději aktivně zapojíte do připravovaných workshopů? Můžete si také vyzkoušet, jaké to je mít vlasy po pás nebo jestli by vám náhodou neslušely vlasy rezavé… V programu je toho mnohem více, ale chceme vás také něčím překvapit.

A na závěr vás čeká tradičně velké finále v podobě módní přehlídky vytvořené z oděvů a doplňků, které jste při vstupu darovaly. Stále platí, že co pro jednoho starý krám, pro druhého drahokam, tentokráte však opět trochu jinak. Heslem je móda pro všechny, ať už máte krátké nohy, velký zadek nebo naopak jste dlouhá jako čára… na této módní přehlídce si určitě vyberete. Módní přehlídka pak bude vrcholit slosováním vstupenek. A co se hraje? Například o návštěvu u renomovaného kadeřníka, vítěze mnoha soutěží. Více neprozradíme…

Určitě se ptáte, co za to? Nejsme nároční – slosovatelné vstupné je 50Kč a 5 ks oblečení, které může ještě někoho potěšit a vám zabírá ve skříni místo.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tak trochu jiná...

Zámek ZábřehOstrava (4.3 km)

STING ApartmentsHavířov (11.4 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.7 km)