Offline víkend

Adresa:

Jeseník

Termín: 30.1.2015 1.2.2015
Vstupné:

2190

30led - 1úno celý den

Žánr: ostatní akcesoutěžzdarma


více info na www.e-njoy.cz NJOY OFFLINE JANUARY WEEKEND Dokážete si představit strávit celý víkend mimo signál, bez wifiny? Andrenalin, že:) Přidejte se k nám a pojeďte si užít víkend plný her, zábavy a smíchu do JESENÍKŮ!!!

TERMÍN: 30. ledna - 1. února CENA: 2.190,- Pojeď s námi strávit víkend plný her a dobrodružství. Na hezkém místě s dobrým jídlem se spolu vrátíme do dětských let, do období letních táborů a bezstarostných her.

Na co, se během NJOY WEEKENDu můžete těšit OFFLINE dokážete si ještě představit být celý víkend bez připojení? Adrenalin, co? Pojeďte s námi a zažijete jaké to bylo před 20 lety.... bez wifiny, smartfounů, tabletů... Od pátku do neděle Vás zabavíme tak, že Vás ani nenapadne postovat na Fcb, dělat selfíčka nebo twittrovat. Ubytování uprostřed přírody v malebných Jeseníkách Ubytování je zajištěno ve dvou-lůžkových pokojích (garance ubytování min 3*).

Součástí ubytování je plně vybavená kuchyňka (včetně lednice), sociální zařízení na pokoji nebo společné pro 2 pokoje. Jídlo jako od maminky V ceně pobytu je snídaně formou bufetu a večeře - výběr min. ze dvou chodů (možnost vegetariánské stravy). Ke každému jídlu je 1 nealko nápoj zdarma a po celou dobu pobytu je možné přípravit si teplé nápoje (čaj, káva).

Forma obědu se volí po dohodě s účastníky akce a přizpůsobuje se programu. Oběd není zahrnut v ceně pobytu. Program Zabavíme Vás tak, že si ani nevzpomente, že k životu potřebujete mobil, signál a wifi :). Program je zajištěn od pátku cca 17h do neděle cca 15h, sraz účastníků na místě pobytu je nejpozdějí v pátek do 20h.

Místo pobytu není zveřejněno, jeho hledání je součástí NJOY programu :-). Instrukce, jak se dostanete na místo pobytu se dozvíte 5 dní před konáním akce. Konkrétní informace k potřebnému vybavení (oblečení, obuv apod) přijdou účastníkům v potvrzovacím emailu po zaplacení akce. Co Vás čeká? Můžete se těšit na seznamovací párty, budíček, rozvičku a spoustu soutěží pro rychlé nohy ale i bystrou mysl.

Zavzpomínáte si na "Příručku mladých svištů", naučíte se základy přežití v přírodě. Pro odvážné bude připravena "streska" odvahy a spoustu dalších nezapomenutelných zážitků. A samozřejmě na konci bude čekat POKLAD!!! GARANTUJEME VÁM, ŽE NA TENHLE VÍKEND BUDETE V DOBRÉM VZPOMÍNAT HODNĚ DLOUHO! :)

POZNÁTE SPOUSTU ZAJÍMAVÝCH A INSPIRATIVNÍCH LIDÍ NEBUDETE LITOVAT ANI JEDNÉ KORUNY UTRACENÉ ZA NJOY WEEKEND VÁM V NEDĚLI ODPOLEDNE BUDE LÍTO, ŽE UŽ TO KONČÍ POKUD SE V PRŮBĚHU VÍKENDU ROZHODNETE, ŽE S NÁMI JIŽ NECHCETE DÁL POKRAČOVAT V PROGRAMU, MŮŽETE KDYKOLIV ODJET A MY VÁM VRÁTÍME PENÍZE.* *po odečtení poplatku za ubytování POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR! POZOR!

Získej slevu 10 %! Přiveď na jakoukoli NJOY akci 1 kamaráda a dostaneš od nás slevu 10 %!!! Získej slevu 20 % Přiveď na jakoukoli NJOY akci 2 kamarády a získáš od nás slevu 20 % !!! Získej slevu 30% Přiveď 3 kamarády a máš to o 30% levnější!!! Máš to za polovinu ceny když sebou přivedeš ještě 4 parťáky!!! ZADARMO!!!! :-) přesně tak, můžeš mít celou akci zcela ZDARMA, když přivedeš 5!!! akčních lidí na NJOY akci JAK ZÍSKAT SLEVU?? Stačí, když nám tvůj kamarád (kamarádi) napíše do poznámky registračního formuláře TVOJE jméno! Sleva ti bude odečtena ze zůstatkové částky po uhrazení zálohy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Ostravě Akce v obci Jeseník

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Offline víkend

Ubytování Na StezceČerná Voda (8.7 km)

Televizní vysílač PradědPraděd (15.9 km)

Sporthotel Kurzovní pod PradědemPraděd (16.7 km)