Cropp Street Dance Battle

Adresa:

Ostrava, U výstaviště 5, Černá Louka

Termín: 4.10.2014
Vstupné:

99 Kč

4říjen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertybaletHiphophudba pouliční tanec hip hop street a urban culture


Příznivci pouličního tance, hip hopu, street a urban kultury všeobecně se mají na pozoru. Už tuto sobotu 4. 10. 2014 se totiž v Ostravě koná mezinárodní setkání předních street dance tanečníků. Ti se proti sobě postaví v tzv. battlech, tedy tanečních soubojích, které můžeme znát např. z různých tanečních filmů. 

Akce, která nese název Cropp Street Dance Battle, proběhne v sobotu 4. 10. 2014 na výstavišti Černá louka v Ostravě, konkrétně v klubu Marley. Pokud sem zavítáte po 15:00 hod., budete svědky ojedinělé akce plné skvělých tanečních výkonů. Tanečníci z Čech, Slovenska, Polska, ale i dalších zemí se zde totiž utkají v battlech o to, kdo z nich je nejlepší. K vidění bude několik tanečních stylů spadajících pod street dance, ať už jde o nekompromisní hip hop, energický house dance nebo žhavý dancehall

Už teď jsou na battle přihlášení tanečníci a tanečnice z mnoha tanečních skupin. Jsou mezi nimi crew ze zahraničí, z různých koutů Česka, ale samozřejmě také z Ostravy a okolí. Pokud chcete přijít fandit místním, můžete se těšit např. na taneční skupiny Beat Up, Roots Company, Limit DC, Nicola´s Dance Unico, Foxes DC, atd. Naopak, jestli se k řadám tanečníků, kteří své taneční dovednosti ukážou v battlu, chcete přidat, zašlete do pátku přihlášku prostřednictvím www.qsz.cz. Cropp Street Dance Battlu se mohou zúčastnit všichni tanečníci bez ohledu na zkušenosti nebo věk. 

Ať už se tedy tancování věnujete aktivně nebo se na něj jen rádi díváte, tuto sobotu 4. 10. 2014 si udělejte čas na jedinečnou akci plnou výborného tancování, skvělé muziky, ale i úžasné atmosféry. 

HARMONOGRAM: 

  • 15:00 otevření klubu
  • 16:00 kvalifikace 
  • 19:00 finálový program 
  • 22:00 after party

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

3duben středa 18:00

4duben čtvrtek 18:00

6duben sobota 09:00

Ubytování v okolí akce Cropp Street Dance Battle

Zámek ZábřehOstrava (4.7 km)

STING ApartmentsHavířov (10.7 km)

Zámeček Petrovice Karviná (20.1 km)