Stavte se na skleničku kvalitního burčáku do Akordu

Stavte se na skleničku kvalitního burčáku do Akordu

Adresa:

Ostrava, náměstí SNP 1

Termín: 19.9.2014
Vstupné:

zdarma

19září čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcegastroslavnostikurzyjarmarkvinobranísoutěžzdarma


 I v letošním roce připravuje Dům kultury Akord tradiční Vinobraní, které vstupuje do povědomí Ostravanů nejen ve spojitosti s veselím, vínem, burčákem, muzikou a jarmarkem, ale již třetím rokem také s projektem zvaným Fajn Fest. Uskuteční se v pátek 19.09.2014 na náměstí SNP v Ostravě-Zábřehu.

Pro návštěvníky Vinobraní je jako obvykle připraven bohatý program, ve kterém bude i letos – krom burčáku a vína - hrát prim hudba.  Hudba jak k poslechu, tak k tanci. Posluchače rozvlní populární hity v podání kapely HEC, ale mohou se těšit i na přehlídku těch nejzajímavějších hudebních počinů kapel a písničkářů z projektu FAJN FEST 2014, v němž talentovaní muzikanti nejen z České republiky ale i z Polska a Slovenska dostávají již 3. rokem mimořádnou příležitost ukázat, co umí a prosadit se tak v našem showbyznysu. Patronem letošního ročníku soutěže Fajn Fest se stal kytarista kapely Kryštof - Evžen Hofmann, který v případě, že mu to jeho pracovní povinnosti dovolí, přislíbil na Vinobraní svou účast.

V nabitém programu zábavného odpoledne je samozřejmě myšleno i na nejmladší návštěvníky, které pobaví jejich oblíbení Klauni z Balónkova. Akce začíná v 15:00 hodin a vstup je zdarma. Více informací naleznete na: www.dk-akord.cz a https://www.facebook.com/events/1469207480021093/.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Stavte se na skleničku...

Zámek ZábřehOstrava (1 807 metrů)

STING ApartmentsHavířov (13.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (25.6 km)