Sport Akord Fest

Sport Akord Fest

Adresa:

Ostrava, náměstí SNP 1

Termín: 30.8.2014
Vstupné:

zdarma

30srpen čtvrtek 01:00

Žánr: sportfotbalpro dětigolfsoutěž


Oslavte konec prázdnin ve sportovním duchu

Ostrava je městem sportu, a proto se letos s Hlavními prázdninami rozloučíme v AKORDU úplně jinak, než bývá v našem kulturním stánku zvykem. Na sobotu   30. 08. 2014 od 11:00 hodin jsme si pro diváky připravili velkou oslavu. Oslavu konce prázdnin, oslavu radosti z pohybu, oslavu sportu, oslavu zábavy a setkání. V prostorách DK Akord a jeho bezprostředním okolí bude přichystán pestrý program pro všechny – amatéry i zkušené nadšence, pro děti i mládež, pro rodinné i smíšené týmy či jen pro zvědavé diváky sledující sport jen z povzdálí.  Porci zábavy a sportu, která půjde skrze všechny generace, jsme přichystali v rámci festivalu - Sport Akord Fest.

Tento zábavný a pro některé i sportovní den si užije opravdu každý. Návštěvníci se dozví spoustu zajímavostí a novinek z oblasti sportu, sportovní výživy, seznámí se s novými, netradičními sporty, které si přímo na místě budou moci i rovnou vyzkoušet. Zahrají si např. lidský stolní fotbal, discgolf, indoor curling, taneční podložky, kubb, kroket, zajezdí si v naší  in-line školičce a budou-li chtít, zažijí i mnohé další… Na podiu se v průběhu celého dne vystřídají zajímavé osobnosti, show a sportovní exhibice. Pro soutěživé typy je připravena soutěž o ceny.  K vidění, osahání a vyzkoušení bude též atraktivní sportovní vybavení a náčiní.

 Účastníci Sport Akord Festu si poslední prázdninovou sobotu před Akordem nejen aktivně zasportují, ale představí se jim i různé sportovní oddíly, kluby, kroužky a získají tak tipy jak aktivně vyplnit svůj volný čas - ať už u sebe či u svých potomků.

Sportovně-kulturní akci završí koncerty pod záštitou Letního festivalu, a to kapela Už jsme doma s populárními písničkami ze seriálu Krysáci a den plný zážitků den uzavře pop-rocková kapela Persona  ze Žatce, která zaujala porotu v hudební soutěži Fajn Fest.

Přijďte se s námi rozloučit s prázdninami, zahrát si a pobavit se.  

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Ostrava Akce v obci Ostrava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sport Akord Fest

Zámek ZábřehOstrava (1 807 metrů)

STING ApartmentsHavířov (13.2 km)

Zámeček Petrovice Karviná (25.6 km)