Happy Faces Festival

Happy Faces Festival

Adresa:

Turnov, Sedmihorky 10

Termín: 19.8.2017
Vstupné:

1099,- Kč v předprodeji / 1250,- Kč na místě

19srpen sobota 18:00

Žánr: rockpopreggaefestivalelektrosoutěžmuzikálduchovní


19. 8. 2017 se koná první ročník nového festivalu Happy Faces Festival 2017. Hostit ho bude Letní scéna Sedmihorky u Turnova (Karlovice-Sedmihorky). Vystoupí na něm domácí interpreti jako Vlasta Horváth s kapelou, Alžběta Kolečkářová či Public Relations, role zahraničního headlinera se ujme Michael Patrick Kelly ("Paddy"), někdejší frontman legendárních Kelly Family, který bude v létě na turné po evropských festivalech. Ohledně jména moderátora slibují pořadatelé překvapení. Vstupenky již brzy na ticketstream.cz.

Michael Patrick Kelly zažívá velmi úspěšné období své sólové kariéry. V letech 2004-2010 strávil šest let v klášteře, aby po psychicky náročné éře největší slávy své rodinné kapely získal znovu vnitřní klid a zodpověděl si otázky týkající se víry v Boha, kterými se začal výrazněji zabývat kolem svých dvaceti let. Nyní je mu téměř dvakrát tolik - právě oslavil 39. narozeniny - a před pár lety se naplno vrátil do šoubyznysu.

V roce 2015 vydal druhé sólové album Human, které se zabývá všemi aspekty člověka a lidského bytí, od sebeobětování ve prospěch bližního po tu temnou, zločinnou stránku v nás. K nám se chystá právě s tímto programem (odehraje kompletní koncert). V závěru roku vyšlo také jeho album duchovní hudby s názvem RUAH, na němž jsou písně, které složil právě ve zmíněném klášterním období. K oběma albům absolvoval velmi úspěšná evropská turné. Na jaro chystá novou pop/rockovou desku.

Kapela Public Relations pochází z Ostravy, i když má kořeny také v Olomouci. Kombinují rock elektronikou a přivážejí i světelnou show s dalšími pódiovými efekty. Nedávno vydali koncepční album SIRAEL, jehož tématem je poselství z budoucnosti18. května budou v Brně předskokany legendárních Europe.

Vlasta Horváth je vítězem druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Dříve působil také v muzikálech a v RockOpeře Praha, nyní zpívá s kapelou porůznu po vlastech českých. Své písně si také sám skládá, jeho tvorba se pohybuje na pomezí popu a rocku.

Alžběta Kolečkářová vešla ve známost díky účasti ve finále 2. Československé SuperStar. Její výrazný, silný, lehce nakřáplý hlas jí zajistil místo v paměti lidí i několik let poté. V roce 2011 vydala album s původními písněmi nazvané To cítím. Po ukončení spolupráce se svou bývalou kapelou vystupuje jako sólová zpěvačka pod jménem Elisabeth se soul-pop-reggae programem, při svých vystoupeních nyní nejnověji používá loop stationSpolupracovala také se známými českými kapelami jako Premier Reflexy.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Turnov Akce v obci Turnov

Podobné akce

4duben čtvrtek 20:00

Olympic Trilogy Tour 2024

, Soukenné náměstí 613 Koncert

13duben sobota 20:00

Mig 21

, Vejvarovo nábřeží 199 Koncert

Ubytování v okolí akce Happy Faces Festival

Ubytování U ŠvýcarůTurnov (903 metrů)

Studia a apartmány U KarlaTurnov (4.4 km)

Riegrova chata KozákovZáhoří (5.8 km)