Petra Janů & Amsterdam

Petra Janů & Amsterdam

Termín: 17.8.2017
Vstupné:

490

17srpen čtvrtek 19:30

Žánr: koncertyfolkpop

Umělci: Petra Janů


VIP Art Company presents

Koncert Petry Janů s doprovodnou skupinou Amsterdam.

V roce 2009 vydává studiové album Kouzlo s popovými nahrávkami převážně zahraničního původu (6 převzatých, 3 od domácích autorů). Na albu se objevují také dvě znovu natočené a aranžované skladby "Už mi nevolej" a "Nelituj", které doposud na žádném Petřiném sólovém albu nevyšly. [1] V roce 2012 vydává Supraphon 3CD kompilaci Má pouť - Zlatá kolekce, která obsahuje 60 nahrávek, přičemž přibližně 20 z nich do této doby buďto nevyšlo vůbec anebo nebyly k dispozici na CD.

Petra Janů oslavila v roce 2012 své životní jubileum beznadějně vyprodaným tour po Čechách a Moravě, které zakončila 19.11. 2012 megakoncertem v pražské Lucerně. Mimořádně úspěšný rok 2013 vyplněný bezpočtem koncertů po celé republice vyvrcholil vánočním galakoncertem - opět ve vyprodané pražské Lucerně. Na podzim roku 2014 odstartovala mimořádně úspěšná série beznadějně vyprodaných koncertů, kdy Petra Janů vystupovala na jednom pódiu společně s Věrou Špinarovou.

Obrovský úspěch tohoto projektu si vynutil jeho opakování v listopadu a prosinci 2015. Celkově vystoupily obě zpěvačky během turné na 21 zcela vyprodaných koncertech ve velkých městech po celé ČR a na Slovensku.Od roku s novou doprovodnou skupin ou Amsterdam.

Amfiteátr letoviska Studánka, Rychnov nad Kněžnou

Petra Janů, vlastním jménem Jana Petrů je česká popová zpěvačka a herečka. Od roku 1972 vystupovala v Semaforu. Od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. V roce 1978 skončila ve Zlatém...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Rychnov nad Kněžnou

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Petra Janů & Amsterdam

Ubytování VernerDeštné v Orlických horách (16.2 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (27.5 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (31.9 km)