Přejít na stránky Ticketpro.cz

Evergreen Tour 2016

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábřeží 375

Termín: 13.12.2016

13prosinec úterý 19:00

Žánr: koncerty


Turné plné hitů pro všechny generace, jenž plní haly České republiky. Vystoupí: Yvetta SIMONOVÁ, Josef ZÍMA, Eva PILAROVÁ a další

Turné plné hitů pro všechny generace, jenž plnilo haly České republiky v roce 2015, má za sebou první letošní zastávku v pražské Lucerně. Většinou si pořadatelé nechávají Prahu nakonec, produkce turné se rozhodla Prahou startovat. Šlo vlastně o derniéru původní sestavy, posilněnou o Orchestr divadla Semafor, se sólisty Jiřím Suchým a Jitkou Molavcovou. 

V letošním roce zamíří turné s pozměněným názvem Evergreen Fest, do kulturních domů po celé České republice.  

JOSEF ZÍMA, který sklízel velké úspěchy na loňském turné, říká:

"Loňským turné jsme nastavili laťku kvality hodně vysoko. Přiznám se, že jsem patřil k největším skeptikům. Přišlo mi, že tak náročné turné se nepovede dotáhnout. Máme však za sebou devět koncertů a jsem rád, že se s kolegy uvidíme i na dalších koncertech. Je to úžasné, mít za zádyvelkou kapelu, všichni se moc těšíme na letošní pokračování". 

A připomeňme si i jednu z plejády oslavných recenzí, jak hodnotil koncert v Lucerně, obávaný kritik, Ondřej Bezr (MF Dnes, iDnes):

"Bylo to jak z jiného světa. Jména a tváře, z nichž většinu člověk zná jen ze starých časopisů, ale písničky, které má až na pár výjimek usazené někde hluboko v povědomí. Ve velkém sále pražské Lucerny se ve středu 29. dubna zastavila Evergreen Tour 2015.

Protagonisté turné, tedy hlavní zpěváci, které doprovázel základní orchestr, případně jejich vlastní kapely, spočítali, že je jim dohromady neuvěřitelných 537 let.

Všichni tu větší, tu menší měrou psali dějiny české populární hudby 50. až 70. let, někteří dokonce stihli ještě její před-rock’n’rollové, tedy swingem odkojené období. Není divu, že jejich společný koncert byl chvílemi dojemný. Hrozící trapnost ale prakticky všichni s přehledem překryli šarmem, vtipem a vitalitou."

Evergreen Fest se postupně představí ve všech regionech České republiky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Evergreen Tour 2016

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (784 metrů)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (29.2 km)

Ubytování U PalukůChrudim (29.4 km)