Tanfest jaroměř 2016

Tanfest jaroměř 2016

Adresa:

Jaroměř, nám. Dukelských hrdinů 240

Termín: 24.9.2016 26.9.2016

24zář - 26zář celý den

Žánr: festivalyworkshoptanecdivadlo


Letošní 11.ročník přinese nejen mnoho dalších skvělých workshopů s jedinečnými interprety z tanečního prostředí, ale poprvé se objeví největší nezávislý český profesionální taneční soubor Pražský komorní balet v Jaroměři v rámci Inspirativního a zahajovacího večera profesionálů.

Máme se na co těšit! TANFEST Jaroměř 2016 O festivalu TANFEST Jaroměř je festivalem scénického tance, který byl vytvořen za účelem rozvoje mladých tanečníků, jejich většího propojení s tanečním světem, jako zdroj inspirace pro ně samotné i pro jejich pedagogy, a zároveň jako ojedinělá možnost velkého kulturního zážitku pro veřejnost.

Formou tanečních workshopů a inspirativního večerního představení TANFEST rozšiřuje možnosti tanečního světa v oblasti tanečního vzdělávání, rozvoje mladých tanečníků a přiblížení tance společnosti. Zaměřuje se převážně na práci s dětmi i s mentálně postiženými dětmi a dospělými, podporu jejich tvořivosti a umožnění zhlédnout tvorbu profesionálních choreografů, tanečníků a pedagogů, která pro ně není snadno přístupná a zároveň se jim stává inspirací a motivací pro další práci.

To se jim TANFEST snaží zprostředkovat formou inspirativního zahajovacího představení profesionálů. Tento festival je otevřen všem jednotlivcům i skupinám, kteří tvoří v klasickém jevištním prostoru, vítáme u nás tanečníky i zájemce z řadveřejnosti.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tanfest jaroměř 2016

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (17.3 km)

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (19 km)

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (24.8 km)