Pěna dní

Pěna dní

Termín: 3.3.2016

3březen čtvrtek 10:30

Žánr: divadlo


„Přijdeme pozdě,“ připomněl Colin. - „To nevadí,“ řekla Chloé. „Posuň si zpátky hodinky.“

Divadelní adaptace nejslavnějšího románu Borise Viana. Nevšední milostný příběh nejen pro notorické snílky napsal autor již v roce 1947, větší proslulost však Pěna dní získala až v šedesátých letech a od té doby už její čtenářská přitažlivost nepolevila, umístila se dokonce na desátém místě v žebříčku sta nejdůležitějších knih dvacátého století. Nechte se s námi okouzlit surreálnými výlety do fantazie, touhou, jazzem, láskou, světem obráceným naruby i přítomností v prchavém okamžiku.

Pojďte hledat a nacházet humor, ironii, nadpřirozeno, přátelství, sen, krásno, hořkost, absurditu, bezstarostnost a smysl. Objevte fantaskní Paříž a v ní svět plný charakterních myšek i měnících se pokojů.

Bohatý mladík Colin vlastní krásný byt a dokonalého šéfkuchaře. Jeho o něco chudší přítel Chick zase neúnavně sbírá a šíří dílo filosofa Jeana Sol-Partra. A miluje svou Alise. Colin zase miluje Chloe. Ta však po svatbě onemocní zvláštní nemocí. V plicích ji vykvete leknín. Léčí se velmi obtížně…a musí mít kolem sebe stále spoustu květin… Užijte si s námi jízdu po vlně vlastní fantazie a touhy!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pěna dní

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (155 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.9 km)

Residence ArxChrudim (29 km)