Cultural Reggae Vibez

Cultural Reggae Vibez

Adresa:

Hořice

Termín: 9.6.2016 12.6.2016
Vstupné:

438 – 6000

9čer - 12čer celý den

Žánr: festivalyWorldReggae


Spolek Prove připravuje v Hořicích již 15 let dvoudenní festival zaměřený na reggae, dub, dancehall, world music, drumandbass a pod. Areál festivalu se nachází na unikátním místě uprostřed lesa v prostoru bývalého pískovcového lomu U sv. Josefa.

Právě proto má náš festival jedinečnou atmosféru. Do areálu vede cyklostezka, která pokračuje na přírodní koupaliště Dachova a do přírodní galerie soch. Na festivalu se podílí mnoho dobrovolníků, kteří ho organizují pouze z lásky k hudbě. Nenajdete zde žádné cateringové firmy ani reklamy nadnárodních společností.

Chceme návštěvníkům ukázat, že je možné dělat “festival jinak” - bez sponzorů, reklamních stánků, filtrových cigaret nebo tvrdého alkoholu. Na vlastních stáncích prodáváme hlavně domácí produkty od místních farmářů a prodejců. Součástí festivalu jsou workshopy a pro nejmenší nově dětský koutek.

V minulosti zde vystoupilo mnoho úspěšných světových umělců z Evropy, Afriky i Jamaiky. Snažíme se návštěvníkům nabídnout nejen známá jména, ale i kapely nebo projekty, které v České republice vystupovaly poprvé. Také proto jsme partnery soutěže kapel European Reggae Contest, která má za cíl najít nové talenty nebo více zviditelnit již zaběhlé reggae kapely.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Hořice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Cultural Reggae Vibez

Spa Resort Tree of LifeLázně Bělohrad (8 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (21.9 km)

Rezidence Věž JičínJičín (23.2 km)