Hero Survival Cool Camp

Termín: 31.5.2016 1.6.2016

31kvě - 1čer celý den

Žánr: sportsoutěžpro dětisport


POZOR ZMĚNA: Akce Hero Survival Cool Camp se neuskuteční v původním termínu 19.9.2015. Závod je tímto přesunut na období květen/červen. Všem závodníkům se omlouváme. Těm, kteří si již vstupenku zakoupili bude vrácena plná hodnota vstupenky/registrace.

Máte rádi sport? Nebojíte se výzvy? Pak právě pro vás je tu nový festival plný sportu a zábavy, Hero Survival Cool Camp. Ve dnech 19. – 20. září 2015 se ve Festivalparku v Hradci Králové uskuteční první ročník tohoto výjimečného sportovního zážitku.

Akce je určená pro sportovce i pro nadšence v každém věku i celé rodiny. Účastníci si mohou sami zvolit ze tří tras dle obtížnosti. Kromě dvou tras pro dospělé nabídne závod i trasu pro děti do 15 let. Ti nejlepší ve své kategorii si vybojují tituly Super Hero, Hero a Little Hero. Super Hero se popere s trasou o délce až8 kmposetou 25 překážkami a s netradičním závodním systémem.

Překážky budou nejen podobné armádním výcvikovým tratím ale i konstrukčně složité a ambiciózní překážky ve stylu Ninja Faktor. V kategorii Super Hero čeká na sportovce ve skvělé kondici vyřazovací systém odebírání životů. Kategorie Hero je připravena pro běžné i sváteční sportovce, kteří budou muset zdolat až5 kmpřekážkové trati.  

Na překážky klademe velký důraz, a proto v našem týmu nechybí profíci. Jedním z nich je i fitness coach Jakub Bína, který se postará nejen o optimální vylazení překážek v obou kategoriích závodu.

Hrdinové přijedou ze všech koutů Čech a vydají ze sebe maximum. Bojíte se bolesti po náročném dni? Dexter Academy a Sparring Partners zajistí po celý HERO víkend ruce profesionálních fyzioterapeutů. Můžete se tedy těšit na masáže a tejpování pro všechny závodníky zdarma!!!

Netroufnete si se zúčastnit, ale přijdete povzbudit hrdinu ze svého okolí nebo si jen zafandit a pobavit se? Právě pro Vás má Hero Survival Cool Camp připravený bohatý doprovodný program. Vyzkoušejte si v rámci doprovodného programu boxerský trénink, sparing nebo zhlédněte exhibice a setkejte se špičkovými boxery Václavem Polákem, mistrem světa v organizaci GBU a WBU nebo Robertem Rosenbergem. Těšit se můžete také na sportovní HERO EXPO veletrh, pool party s DJ´s, sportovní střelbu. Nepropásněte účast na streetballovém nebo volejbalovém turnaji. Den zakončíme skvělou muzikou.

Pro nedočkavce festival nabízí program již od pátku, kdy si budou moci zatančit na koncertu a zúčastnit se nadupané warm up party.

Myslíte si, že to bude jednoduché? Nebude! Z gauče to ale nezjistíte!
Přijďte 19. - 20. září do Hradce Králové a postavte se na trať, která Vám nic nedá zadarmo.
MÁŠ NA TO STÁT SE HERO?

Vstupenky na Hero Survival Cool Camp zakoupíte přímo na webu behero.cz nebo také na Pandaticket.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hero Survival Cool Camp

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (713 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.8 km)

Residence ArxChrudim (28.9 km)