Richard III.

Richard III.

Termín: 29.5.2014
Vstupné:

V předrodeji divadla, v IC a na rezervačním webu www.hkpoint.cz

29květen středa 10:00

Žánr: divadlokomediální


Kdo by neznal Richarda III., příběh z období války růží, ve kterém se téměř každý York či Lancaster jmenuje Richard nebo Edward, padouch se chechtá a opravdu nezná bratra, královny šílí žalem a cely v Toweru praskají ve švech. To vše a ještě mnohem víc vám ovšem naservírujeme v neodolatelné cynicky komediální kabaretní úpravě! Líbila se vám Beaumarchaisova – Drábkova Figarova svatba, kterou jsme uvedli v minulé sezoně?

V tom případě se těšte na další pořádný zápas s klasikou, který za pomoci své režijní razance a osobité autorské úpravy svede David Drábek, tentokráte se slavným kolegou alžbětincem a pod heslem „Království za koně!“. Po Marné lásky snaze k vám přichází už osmnáctý titul cyklu „Bůh ochraňuj Williama Shakespeara“. Na jevišti na vás už čeká potutelně se šklebící padouch Richard! Také hostující afroamerický herec v úchvatné úloze Koně! Nechybí ani část anglické fotbalové reprezentace! A dvě vypečená malá princátka! Na vše dohlíží Freddie Mercury!

Režie: David Drábek. Dramaturgie: Jana Slouková. Hudba: Darek Král. Kostýmy: Simona Rybáková. Scéna: Marek Zákostelecký. Choreografie: Henrieta Hornáčková. Asistent režie: Luděk Horký.

Hrajeme na hlavní scéně.
Délka představeni 2:30 s přestávkou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Richard III.

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (155 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (28.9 km)

Residence ArxChrudim (29 km)