Majáles Dobruška 2013– Paulie Garand, Imodium, Criminal Colection, Bod Omylu a spousta dalších!

Majáles Dobruška 2013– Paulie Garand, Imodium, Criminal Colection, Bod Omylu a spousta dalších!

Adresa:

Dobruška, Nádražní 535

Termín: 4.5.2013
Vstupné:

Dobrovolné

4květen čtvrtek 01:00

Žánr: festivalyrockpoppunk


Letos již po čtvrté proběhne v dobruššsých Archlebových sadech pravý studentský Majáles. Program se letos znovu opírá především o skvělé interprety. Celou akci načne nespoutaná pětice muzikantů z formace We Came From Horror. Ti byli před pár dny na Slovensku nahrát své debutové EP. Je tedy jisté, že písně z něj zde určitě zazní. Poté se návštěvníkům představí hoši z pop-rockové partičky W.A.F., pocházející z Vysokého Mýta. Na své si přijdou také příznivci ska-punkové muziky. Další v pořadí je totiž kapela Ve Vývoji. Ta minulý rok vydala své debutové album Vývoj nezastavíš. Posluchače kvalitní hardcorové muziky jistě potěší uskupení Your Last Breath, kteří před pár dny také nahrávali nové EP. To by mělo být znovu plné ukřičených slok, tvrdých kytarových riffů a melodických refrénů.

Večer načne sympatická partička Bod Omylu, která na Majáles dorazí až ze slovenské Žiliny. Momentálně jsou na Neseď doma tour po jejich domovině, ale slíbená zajížďka do Východních Čech bude jistě příjemným zpestřením. Už jen proto, že svou punk-rockovou muziku za hranice ještě mnohokrát nedovezli.

V podobném tempu se ponesou i písně vsetínských Criminal Colection. Ti se vrátili z koncertní šňůry po zámořské Kanadě plní síly a před pár týdny také zveřejnili svou novou několika stopovou nahrávku Something to live for. Jejich svižné pop-punkové songy s anglickými texty by mohly lehce konkurovat i mnohým žánrově podobným hitovkám ze zahraničí.

Hlavním problémem minulého roku byl déšť. Na ten jsme letos již připravení, ale ochudit naše příznivce o vystoupení broumovských Imodium, které nemohlo minulý rok proběhnout, by bylo opravdu nečestné. Tato čtveřice rockerů je tedy zařazena do line-upu i letos a my pevně doufáme, že už jim nic nepřekazí zahrát všem příchozím své největší hity, kterými jsou: Břehy, Polarity, Dostavníky atd.

Zlatým hřebem letošního ročníku bude liberecký rapper Paulie Garand. Pravdou je, že hip-hop zde v minulých letech nezazněl ani jedinkrát. Tento rok jsme se však snažili sestavit pestrý multižánrový program, kde si každý najde to svoje a Paulie Garand aka Gaul či Plevel Harvard jistě má co nabídnout. Opravdu se vyplatí přijít ho podpořit, protože jeho písně znějí vážně skvěle. Za svůj projekt s kolegou Lipem získal cenu Anděl a jeho současný hit Pavučina lží, jenž se nachází na jeho poslední desce V hlavní roli z minulého roku, se v těchto dnech pohybuje na předních příčkách hitparády t-music chart. Patří tedy mezi nejoblíbenější a nejkvalitnější interprety působící na tuzemské hip-hopové scéně.

V areálu budou k dispozici také stánky od Amnesty International, T-Hell shopu a dalších. Kromě vystoupení výše zmíněných interpretů zde proběhne vystoupení dobrušských mažoretek Tyrkys, taneční formace D-Rush,přehlídka dvou parkurových uskupení a mnoho dalšího. Nebude chybět ani malé překvapení, které jsme nachystali až na úplný závěr. Před zahájením samotné akce, tedy od 13:00, se uskuteční typický majálesovský průvod v maskách napříč městem. Na místě nebudou chybět stánky občerstvením, přičemž jeden na své si přijdou i vegetariáni. Točit se bude místní pivo Rampušák a pro milovníky míchaných nápojů bude připraven i speciální Drink bar. O výzdobu areálu se postarají studenti Gymnázia Dobruška a paralelně s programem bude probíhat také výstava fotografií Matěje Sládka v nedalekém Chill Out Clubu, ve kterém se také uskuteční následné afterparty. Jo a VSTUPNÉ JE DOBROVOLNÉ! Těšíme se na Vás!

Více informací nalezneš na našich webových stránkách (http://www.majales.dobruska.cz/). K akci se můžeš přidat i na FB (https://www.facebook.com/events/435526219874106/.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Královéhradecký kraj Akce v obci Dobruška

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Majáles Dobruška...

Wellness Hotel VyhlídkaNáchod (12.9 km)

Ubytování VernerDeštné v Orlických horách (13.8 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (24.4 km)