Jakub Smolík

Jakub Smolík

Adresa:

Kyjov

Termín: 21.2.2017
Vstupné:

320

21únor úterý 19:00

Žánr: koncerty

Umělci: Jakub Smolík


VIP Art Company presents

V Městském kulturním středisku v Kyjově zahraje na romantickou strunu umělec s nejvěrnější fanouškovskou základnou, který patří k tomu nejlepšímu, co česká písničkářská scéna nabízí. Mnozí jistě tuší, že řeč je o Jakubu Smolíkovi, idolu srdce nejedné dámy.

Tento věčný romantik s kytarou těží ze své image, pěkných skladatelských kousků Z. Bartáka, F. Kasla nebo J. Zmožka, ale i nesmírně vytříbeného vkusu pro výběr coververzí starších českých šlágrů, které mladší část publika dnes zná především díky němu. V programu tak můžeme slyšet známé hity jako jsou „Ave Maria“, „Jen blázen žárlí“, „ Nejsi má“ aj.

Na kontě má více než 24 alb. Koncerty s jeho doprovodnou skupinou a vokalistkami jsou obohaceny nejedním zážitkem, humorem i jevištní zábavou, čímž umocňuje divácký zážitek a potvrzuje skutečnost, že jeho představení není jen běžný koncert, avšak i zábavná show.

Divadelní sál, Kyjov

Jakub Smolík je český zpěvák s bohatou hudební minulostí. Svojí první hudební skupinu Travaléři založil spolu se svým tehdejším spolužákem Lubošem Trnkou v roce 1975.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Jakub Smolík

Ubytovani U KulkyKyjov (112 metrů)

Vinný sklep KrýsaKyjov (3.6 km)

Ubytování Sklep u VeselýchMutěnice (12.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?