Festival Utubering v Brně 2017

Festival Utubering v Brně 2017

Adresa:

Brno, Výstaviště 1

Termín: 6.5.2017

6květen sobota 13:00

Žánr: Utuberingfestivalpro děti


Festival Utubering je fenomenálním festivalem generace Z!

Festival proběhne v Praze v sobotu 29. dubna na PVA Letňany a v Brně v sobotu 6. května 2017 na brněnském Výstavišti. Brány otevřou ve 13:00, do 15:00 poběží zahřívací program s překvapeními a od 15:00 Grand Opening.

Účinkující: Přehled dosud potvrzených účinkujících na ročník 2017: Kovy, Gogo, Shopaholic Nicol, MenT, Jirka Král, Vaďák, Deethane, Exploited, Fallenka, Anna Šulc, Pedro, Moma, Zachy, Style with me, Sterakdary, Get the louk, Gabrielle Hecl, Stejk, HouseBox, LucyPug, A Cup of style, Barbora Votíková, Makyna016, Martin Rota, Herdyn, Matúš, DenisTV

A mezi potvrzené hudební headlinery patří: SLZA, Sebastian, ATMO music a Johny Machette

VstupenkyPředprodej vstupenek je již zahájen: nejvýhodnější vstupenky jsou za 444 Kč, od 23. ledna cena vzroste na 555 Kč, 10 dní před akcí na 666 Kč.

Novinkou letošního festivalu je Utubering Exclusive. Exclusive nahrazuje VIP vstupenky a jsou to 3 hodiny exkluzivního programu navíc (akce pro držitele Exclusive vstupenek začíná už v 10:00), připravený bude speciální Exclusive Opening ceremoniál, majitelé těchto vstupenek budou mít přístup na vyhrazené stání pod hlavním pódiem. Nabídka těchto vstupenek je limitovaná na 20% kapacity akce. Utubering Exclusive vstupenky jsou k dispozici za 999 Kč a vzhledem k omezené nabídce se cena měnit nebude až do vyprodání.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Utubering v...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...