Blízká setkání třetího druhu

Blízká setkání třetího druhu

Adresa:

Brno, Dornych

Termín: 10.12.2016

10prosinec sobota 19:00

Žánr: koncerty


Všechny srdečně zveme na setkání třetího druhu v Bajkazylu, při kterém zahrají a potěší: Pavel Ondračka Tři a pět minut Předkožky Jáma s hranostajem Hanzík Hanzík: Původně plzeňský, čerstvě pražský písničkář pohybující se na pomezí alternativy, folku a rocku.

Vypráví emotivní životní příběhy... https://www.facebook.com/hanzikjm/?fref=ts http://bandzone.cz/hanzik Jáma s hranostajem: Převážně akustické uskupení Jáma s hranostajem si pohrává ve svých anglických i českých autorských skladbách s jemně melancholickými melodiemi hraničícími s alternativním rockem.

Zlí jazykové mluví o metalových baladách s náladami! Hlavními pilíři tohoto hudebního spolku jsou akustická kytara, zpěv, smyčky s ústními rytmem a pro správné atmosferické zabarvení také violoncello. Mezi pilíře někdy také zavítá dáma nebo kyvadlo.

https://www.facebook.com/jamashranostajem/ http://bandzone.cz/jamashranostajem Předkožky: Někteří její členové intenzivně nasávají inspirační zdroje kde se dá a uplatňují své hudební vzdělání, jiní nikdy žádnou hudbu ani neposlouchali, jsou tak jakýmikoliv hudebními vlivy zvenčí zcela nedotknutí.

Vzájemně se perfektně doplňují při zhudebňování textů ať již etablovaných undergroundových básníků, či vlastních textových kompozic. Místo kytar varhany, místo bicích analogový groovebox, místo plytkého showmanství promyšlená a vyladěná pódiová prezentace. https://www.youtube.com/watch?v=wTz3zbd7mDk Tři a pět minut Tahle parta vám zahraje nejen k tanci, ale i ke křeči v koutku.

Jejich sklepní rock jsou psychedelické stavy a česká písnička v jednom balení. https://www.facebook.com/triapetminut/?fref=ts http://bandzone.cz/triapetminut Pavel Ondračka https://www.facebook.com/PabloOndracka/?fref=ts https://pavelondracka.bandcamp.com/ Vstupné DOBROVOLNÉ

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Blízká setkání...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.8 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...