Jaroslav Wykrent

Jaroslav Wykrent

Adresa:

Brno, Palackého třída 12

Termín: 31.1.2017
Vstupné:

250 Kč

31leden úterý 19:00

Žánr: koncertyWorld musicEthnoFolk


Jaroslav Wykrent - Semilasso - 31.1.2017 v 19:00

Patří k nejvýznamnějším hudebním skladatelům a textařům česképopulární hudby populární hudby. V šedesátých létech byl jedním z původních členůhudební skupiny Synkopa, která patřila ke špičce mezi rodícími sebigbeatovými kapelami té doby. Po létech aktivního hraní a zpívání veskupině Synkopa se proslavil (kromě vlastního hitu Agnes - hudba:Drahoslav Volejníček) především jako dvorní textař a autor MarieRottrové. Jeho písničky a texty se staly skutečnými hity: Lásko,Řeka lásky, To nic, ….

V roce 1985 získal cenu Mladého světa Bílá vrána. Jeho výrazná umělecká osobnost se úspěšně rozvíjela.Klubové vystupování mu vyneslo pověst uznávaného písničkáře.

Po nemoci, která přerušila jeho hudební činnost, se vrátil na jeviště především jako hostMarie Rottrové. Mimo jiné se věnuje moderování pořadů věnovaným hudbě v Českémrozhlase. Nadále se také zabývá textařskou prací. Jaroslav Wykrent je stále populárním avyhledávaným umělcem. Jeho písničky plné poezie prokazují trvalost a platnost, v dnešnídobě více než kdy jindy. Reakce obecenstva a pozitivní ohlasy to potvrzují! V roce 2014 bylNadací Život umělce vyznamenán „Cenou Senior Prix 2014 za celoživotní mistrovství“.Jaroslav Wykrent v roce 2014 vydává nové CD s názvem Už to prostě není ono.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jaroslav Wykrent

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...