Janek Ledecký - Vánoční tour 2016

Janek Ledecký - Vánoční tour 2016

Adresa:

Brno, Palackého třída 12

Termín: 7.12.2016
Vstupné:

420 Kč

7prosinec středa 19:00

Žánr: koncertyRockPopFolk

Umělci: Janek Ledecký


Janek Ledecký - Vánoční tour 2016 - Semilasso - 7.12.2016 v 19:00

JANEK LEDECKÝ VYRAZÍ NA JUBILEJNÍ VÁNOČNÍ TURNÉ

Klasické vánoční písničky, ale i hity jako Budu všechno, co si budeš přát, Proklínám nebo Pěkná, pěkná, pěkná a samozřejmě Sliby se maj plnit o Vánocích. To je program, se kterým populární zpěvák Janek Ledecký dokáže vždy před Vánocemi vyprodávat sály v Česku. Na sklonku letošního roku se s populárním programem vrátí do českých měst po dvacáté. Navíc letos uplyne i 20 let od vydání alba Sliby se maj plnit o Vánocích a devět dalších. A protože si takové dvojité jubileum vyžaduje něco speciálního, zavítá Janek Ledecký i k vám. Vánoční turné Janka Ledeckého nabízejí sérii koncertů s pravou sváteční atmosférou. Ani letošní rok se tradice nezmění.

V každém městě zpěvák přivítá speciálního hosta. „Za doprovodu předního českého smyčcového kvartetu M. Nostitz Quartet a Jankových hudebních kolegů baskytaristy Davea Mendéze a bubeníka Hanze Sedláře, které doplní dívčí vokály, lidé uslyší nejen písně Ryba rybě, Sliby se maj plnit o Vánocích, ale také Pěkná, pěkná, pěkná a samozřejmě i několik písní od zahraničních autorů, ke kterým Janek chová úctu, jako jsou Bob Dylan, Sting a další,“.

Janek Ledecký je český zpěvák, kytarista a skladatel, který po studiu na gymnáziu Sladkovského, ještě za socialismu, vystudoval Právnickou fakultu UK. Od roku 1982 hrál ve skupině Žentour. Od roku 1992 působí sólově. Hrál také...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Janek Ledecký -...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...