Decoupage - začínáme

Decoupage - začínáme

Adresa:

Brno, Skřivanova 3

Termín: 14.2.2017
Vstupné:

390

14únor úterý 17:30

Žánr: ostatní akce


Co vás čeká v kurzu DECOUPAGE

Pojďme se společně ponořit do kouzelného světa zvaného decoupage. Decoupage neboli ubrousková technika skýtá široké možnosti využití – s její pomocí můžeme jednoduše. ale efektně zdobit jak plochy, tak i tvarované předměty, dá se použít na sklo, dřevo, karton, rámečky, keramiku i kov.

Metodu přenosu motivů z ubrousku na různé materiály lze kombinovat i s tzv. krakelovací technikou, pomocí lehčené modelovací hmoty můžeme zvýraznit vybrané detaily, jednou z oblíbených variant je třeba i použití speciální pasty, vytvářející iluzi sněhu.

Co se naučíte:

V tomto kurzu se seznámíme se základními metodami decoupage techniky, ukážeme si běžně dostupné materiály a pomůcky a vytvoříme si jednoduchý výrobek.
Se začátečníky probereme, jak vystřihnout a oddělit motiv z ubrousku, jak nanášet lepidlo a lak, co všechno je potřeba pro dobré přilnutí a další dovednosti potřebné pro tuto techniku. Spolu s pokročilejšími účastníky si pak vyzkoušíme dekorování různých povrchů v kombinaci s akrylovými barvami.

Co si odnesete:

Kromě nové dovednosti a radosti z tvoření si z kurzu odnesete i originální a jedinečné dekorace - květináč, rámeček na fotografie, obrázek nebo skleněný svícen. Tyto vlastnoručně vyrobené drobnosti vám budou zdobit váš domov, nebo je můžete použít jako dáreček pro vaše blízké či přátele.

Kurzy jsou vhodné pro dospělé a děti od 12 let. Maximální počet účastníků je 8 lidí/kurz.

Kurz trvá cca 2 - 2,5 hodiny. V ceně kurzu je práce lektora, veškerý potřebný materiál i pomůcky. Během kurzu je možné si na místě dokoupit další předměty k dekorování. Na každém kurzu také dostanete drobné občerstvení.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

20duben sobota 08:00

Farmářské trhy 2024 - Brno Líšeň

, Jírova, nad podzemní částí tramvaje Ostatní

20duben sobota 10:00

Trh řemesel

, Park Řehořova, Černovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Decoupage - začínáme

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...