Dívka České republiky 2016 - Finálový galavečer

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 27.9.2016

27září úterý 19:30

Žánr: ostatní akceshow


Finálový galavečer soutěže Dívka České republiky se letos uskuteční v brněnském Boby centru v úterý 27. 9. 2016 v 19.30.

Finálový galavečer soutěže Dívka České republiky se letos uskuteční v brněnském Boby centru

Finálový galavečer sedmého ročníku soutěže Dívka České republiky – Hledáme sympatickou sportující slečnu, se uskuteční v úterý 27. 9. 2016 v 19.30 v Boby centru v Brně. Součástí finálového galavečera bude nejen soutěž osmi krásných finalistek hlavní kategorie ve věku 16-22 let a malých Princezen ve věku 7-9 let, ale také vystoupení zpěváků Marka Ztraceného a Pavla Callty.

Večer moderuje Ondra Urban, v porotě zasednou kromě zástupců organizátorů soutěže a partnerů také významní hosté, mimo jiných i patronka letošního ročníku soutěže, herečka Andrea Kerestešová.

Soutěž Dívka České republiky nese podtitul Hledáme sympatickou sportující dívku. Přihlásit se do ní tedy mohou nejen aktivní sportovkyně, ale i dívky, pro které je sport a pohyb přirozenou součástí života. Tím se odlišuje a je jiná oproti klasickým soutěžím krásy. Soutěž má dvě hlavní kategorie. Princezna České republiky, která je určena pro dívky od 7 do 9 let, a Dívka České republiky, ve které soutěží slečny ve věku od 16 do 22 let.

Patronkou soutěže a zároveň tváří akce je herečka Andrea Kerestešová, záštitu nad letošním ročníkem převzali místostarosta města Blanska Jiří Crha a europoslanec Tomáš Zdechovský.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dívka České republiky...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...