Paní Bovaryová

Paní Bovaryová

Adresa:

Brno, Poštovská 8d

Termín: 20.9.2016
Vstupné:

190 – 290

20září pondělí 19:30

Žánr: divadloDramaKomedie


Od roku 2010 žije poprvé v dějinách lidstva víc lidí ve městech než na vesnici, bejbe! Live your dream! Ema žije na vesnici, je krásná. Dívá se na ni Karel Bovary, mladý lékař. Ema se stává paní Bovaryovou. Patří mu? Patří na vesnici? Nudí se… Vždyť se na to nedá dívat! Začni třeba aspoň hrát nebo zpívat! Ema potřebuje svět, ne hnojiva.

Musí uniknout, musí neustále unikat, Ema is on the road… Potřebuje město! Umění! Kavárny! DJ´s! Pártýýýýz! Paříž! Paris! Paradajs, bejbe! More reality! Nejdřív potká Rudolfa. (Je to osud?) Pak Leona. (Je to osud?) Panno Marie, je to osud? Ema se teď konečně může stát sama sebou. Skutečnou! Ale skutečnost stojí peníze. A peníze někomu patří. Komu vlastně patří Ema? Komu patří její touha? Komu patří její skutečnost?

Autorský scénický experiment o touze po vlastní výjimečnosti, o boji se svým obrazem a o vztahu mezi touhou a mocí, identitou a skutečností. Kdo je čí představou? Jak daleko má v životě člověk odjet, aby byl jeho život skutečný? Je kam jezdit? Je proč zůstávat? Je skutečnost – bejbe?

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

2duben úterý 19:00

Ženitba

, Malinovského nám. 1 Divadlo

4duben čtvrtek 19:00

Tři sestry

, Malinovského nám. 1 Divadlo

Ubytování v okolí akce Paní Bovaryová

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...