Big Sur

Big Sur

Adresa:

Brno, Poštovská 8d

Termín: 30.9.2016
Vstupné:

170 – 270

30září pátek 19:30

Žánr: divadloDrama


„Všichni na amerických středních školách a universitách si myslí, že Jacku Kerouacovi je šestadvacet a je někde na stopu, a mně zatím bude čtyřicet, jsem unuděnej a vyčerpanej(…). Jako těhle pět dojemnejch studentů, kteří přišli k mým dveřím v bundách, na kterých stálo „Dharmoví tuláci“, všichni si mysleli, díky chybě na přebalu knihy, že je mi pětadvacet, a já se tam zjevím, starej tak, že bych moh bejt jejich táta…“

Příběh „totálních“ individualit v „totálním“ společenství beat generation, která se po obrovském úspěchu románu Na cestě stává skvělou marketingovou nálepkou, módní a mnohokrát kopírovanou subkulturou, novodobým mýtem. Stárnoucí Kerouac se před útoky náctiletých nohsledů skrývá v domě své matky, následně odjíždí do Ferlinghettiho srubu v lesích na Big Sur, aby v absolutní samotě meditoval a našel východisko z krize identity způsobené náhlou slávou a alkoholovými excesy.

Marně se snaží uniknout dusivému objetí svých opileckých kumpánů i temným delirickým vizím, které krájí jeho zuboženou mysl na tenké plátky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

4duben čtvrtek 19:00

Tři sestry

, Malinovského nám. 1 Divadlo

16duben úterý 18:00

La traviata

, Malinovského nám. 1 Divadlo

19duben pátek 19:00

Ubytování v okolí akce Big Sur

Restaurace a hotel OlbergBlansko (16.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.4 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...