The Naked Truth

The Naked Truth

Adresa:

Brno, Jakubské náměstí 5.

Termín: 26.10.2016

26říjen pondělí 19:00

Žánr: divadločinohra komedie


Nejen divadelní společnost STAGEARTCZ uvádí českou premiéru divadelní hry The Naked Truth, britského autora Dave Simpsona. Tato komedie byla ve Velké Británii uváděna s velkým úspěchem a skvělou odezvou diváků i kladně přijata odbornou divadelní kritikou. Po premiéře v Manchestru v roce 2008 sklízela zasloužené ovace během turné po celé Velké Británii.

The Naked Truth je příběhem pěti žen, které se setkávají ve vesnické tělocvičně-místním „kulturáku“ na kurzu pole dance. Ani jedna z nich netuší, co ji čeká, ale každá má svůj vlastní dobrý důvod naučit se tančit u tyče: zvýšit si sebevědomí, získat nebo udržet si muže, vdát se, shodit pár kilogramů anebo se vydat za vytouženou kariérou. Kvalitní herecké obsazení je základním předpokladem úspěšné inscenace.

Nejinak je tomu i v našem uvedení, kterému vévodí charismatická Chantal Poullain nebo držitelka Českého lva Gabriela Míčová. V The Naked Truth se diváci setkají i s dalšími herečkami, které znají z televizních obrazovek – Markétou Plánkovou, Petru Špindlerovou, Klárou Apolenářovou, Annou Stropnickou, Hanou Kusnjerovou nebo Alžbětou Vaculčiakovou a v neposlední řadě i s nepřehlédnutelnou Alenou Bazalovou a talentovanou Natálii Tíchánkovou. Premiéra 26. 10. 2016 v Divadle Bolka Polívky Více informací a vstupenky naleznete zde: http://bit.ly/TheNakedTruthCZ

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

23duben úterý 19:00

25duben čtvrtek 10:00

Obraz

, Zelný trh 4 Divadlo

28duben neděle 18:00

Světáci

, Lidická 16 Divadlo

Ubytování v okolí akce The Naked Truth

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.9 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.6 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...