Valtice ProART Festival 2016

Termín: 24.7.2016

Žánr: tanecoperafestival


ProART Festival 2016 na zámku ve Valticích SHAKESPEARE: 400 Dílny tance, herectví a opery jako multižánrová pocta Williamu Shakespearovi a připomenutí 400. výročí jeho úmrtí Valtice 24. - 28. 7. Téma workshop festivalu ve Valticích je věnované 400.

výročí anglického dramatika Williama Shakespeara. Koncept všech dílen se ponese v JEHO duchu. Tanec, herectví, zpěv a Shakespeare v 21. století. Dílny jsou otevřeny pro omezený počet účinkujících tanec (20), divadlo (12), zpěv (6).

Kromě zdokonalování techniky tance, divadla a operního zpěvu tu půjde především o společnou tvorbu a inspiraci dílem velikána světového divadla. Pro všestranné umělce nabízíme ideální kombinace dílen tance a herectví, nebo herectví a opery.

Pedagogové: Irene Bauer (AT), Martin Dvořák (CZ/AT), Olaf Reinecke (DE), Baerbel Stenzenberger (DE) - taneční dílny Shakespeare: 400 Štěpán Pácl (CZ) - herecká dílna Shakespeare: 400 Kateřina Beranová (CZ/AT) - operní dílna Shakespeare: 400 Korepetice: Věra Bauerová (CZ) Fyzická příprava: Irene Bauer (AT) Přihlášky: http://www.proart-festival.cz/cz/prihlaska-workshopy/

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Valtice ProART Festival...

Salety hotelValtice (194 metrů)

Relax Hotel ŠtorkLednice (7.1 km)

Terasa Pension & WinebarMikulov (11.3 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?