Partnerské masáže

Partnerské masáže

Adresa:

Brno, Dominikánská 11

Termín: 29.6.2016
Vstupné:

990

29červen středa 17:30

Žánr: ostatní akcekurz


Co vás čeká na kurzu PARTNERSKÉ MASÁŽE

Pokud vás bolí záda, končetiny, hlava a cítíte se celkově v nepohodě, masáž může být prostředkem k úlevě od bolesti a k navrácení celkové harmonie. Někdy je potřeba ulevit okamžitě a často může být tou první pomocí právě Váš partner či partnerka. Masáž je intuitivní, čistá a energizující metoda, kterou lze dosáhnout nejen fyzické, ale i psychické pohody.

Po úmorném pracovním dni každý ocení láskyplný dotek svého blízkého, a spolu s eliminováním bolesti zad či šíje můžete svůj společný život obohatit o příjemný večerní rituál. Zvyšte kvalitu svého partnerského soužití, pečujte jeden o druhého a vnímejte partnera všemi smysly.

Co se naučíte:

Kurz je veden individuálně, vždy se budu věnovat pouze vám a vašemu partnerovi. Naučíte se jak správně masírovat záda od krční páteře a trapézy až po bederní páteř a SI skloubení. Jak ulevit od bolesti nohou a rukou. Ukážu vám i jednoduchou, velmi příjemnou a účinnou masáž hlavy. Masážní hmaty zvládne každý. V kurzu se zaměříme hlavně na nejvíce problémové oblasti lidského těla, a především na vaše konkrétní potřeby.

Budeme si povídat i o tom jaké masážní prostředky lze použít a jak si pomoci od různých neduhů i díky éterickým olejům, které můžeme k masáži využít.

Kurz je koncipován pro pár nebo dvojici – partnery, kamarádky, kolegyně, matku s dcerou atp.

V případě zájmu vám rádi vystavíme dárkový certifikát - pozvánku pro vašeho partnera.

Kurz trvá cca 3-3,5 hodiny. V ceně kurzu je odborné vedení lektorky, skripta s tahy, které budeme probírat, a veškeré potřebné pomůcky i masážní kosmetika. Na kurz si prosím vezměte pohodlné oblečení a přiveďte si s sebou partnera/partnerku, na kterém si masáž vyzkoušíte.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

20duben sobota 08:00

Farmářské trhy 2024 - Brno Líšeň

, Jírova, nad podzemní částí tramvaje Ostatní

20duben sobota 10:00

Trh řemesel

, Park Řehořova, Černovice Ostatní

Ubytování v okolí akce Partnerské masáže

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...