Přejít na stránky Ticketpro.cz

Apokalypsa 42

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 25.11.2016
Vstupné:

Vstupné se bude postupně zvyšovat

25listopad pátek 20:00

Žánr: koncerty


Představujeme Vám 42. díl indoor festivalu Apokalypsa. Ten proběhne v pátek 25. listopadu 2016 v brněnském Bobycentru. 42. edice přinese nejnáročnější a nejdražší uměleckou účast za celou historii akce Apokalypsa, od roku 1999.

JAYDEE headlinerem 3. pódia Apokalypsy!

Kdo nezná jeho ultimátní hit Plastic Dreams, jakoby nebyl. Skladba, která dosáhla i na první příčku v americké taneční hitparádě a dočkala se desítek remixů. Tento Holanďan byl také první, který v roce 1992 pořádal otevřené mistrovství v mixování, na které dohlížel celkem pět let po sobě. Očekávejte house music od jednoho z nejpovolanějších lidí naší planety!

**************

BORIS S. LIVE přijede na Apokalypsu - rozloučit se s fanoušky!

Ano, legendární hardtechno producent Boris Schalk aka Boris S. ukončil po 15ti letech svoji kariéru. Nepřijímá už bookingy, avšak udělal pro fanoušky Apokalypsy výjimku - přijede se rozloučit s česko-slovenskou hardtechno základnou, a to rovnou na Boiler Hard stage listopadové Apokalypsy!

Boris S. v rámci ukončení kariéry vydal kompilaci Best of 15 years Boris S., která obsahuje 111 tracků! Apokalypsa 25.11. bude jediný přijatý gig, který Boris S. v roce 2016 potvrdil.

****************

BEN SIMS POTVRZEN NA LISTOPADOVOU APOKALYPSU!

Anglický matador a groove-maker, legendární postava světové techno music, si vybral Apokalypsu jako svoji zastávku napříč kontinenty. Možná jste si za posledních 5 let říkali, proč Bena Simse nikdo z promotérů nepřiveze do Čech. Důvod byl prostý - Bena Simse není jednoduché zabookovat a nehrají v tom roli finance! Tento zástupce londýnského podsvětí, který je synonymem slov jako funky a hardgroove, který má neskutečný smysl pro bezchybné aranže a mixy, si svá vystoupení pečlivě vybírá. Ben Sims totiž nevystoupí na žádné akci, dokud nezná kompletní složení celé party - zkrátka jde mu v prvé řadě o to, jaká jména s ním na pódiu budou vystupovat! Ben Sims nám vše dlouze schvaloval, dával tipy na další umělce a již nyní máme potvrzeno! Tvůrce techno skladeb, které jsou často označovány jako hymny tohoto stylu, “human ableton” - zvaný pro svoji naprostou přesnou techniku mixu ze 3 a více zařízení, se vrací do ČR! A je nám velkou ctí, že právě 42. díl Apokalypsy je tou „vyvolenou akcí“!

************

NO DOLLS alias Candy Cox & Daniela Haverbeckprvními oznámenými headlinery druhého pódia!

Dámy a pánové, vůbec poprvé ve speciálním combo projektu se nám představí brazilská superstar Candy Cox a chilská bojovnice Daniela Haverbeck! Jak samy dámy říkají “ No Dolls není jen combo o 4 zařízeních, spolu jsme hlasitější a  extrémně silnější!“

No Dolls vystoupí na Boiler Hard stagei, která Vám dá jedinečnou možnost - stát za zády nebo před pódiem téměř na metr vedle těchto hvězd a sledovat tak jejich práci s davem! Samotné No Dolls budou hrát proti hlavnímu PA systému a tedy celkový sound celého „kotle“ budou ovládat bez zkreslení a zpoždění!

***********

DERRICK MAY prvním headlinerem listopadové Apokalypsy

Říká se mu „true master at work", „skill-master", nebo jeden ze tří objevitelů techna (Juan Atkins, Kevin Saunderson a právě Derrick May jsou ti, kteří poprvé na světe nabídli tento styl hudby).

Tato skutečná legenda přiletí z amerického Detroitu do Brna vůbec poprvé. A slibuje našlapané detroit techno, které tradičně předvede ze 2 gramofonů a 2 CD playerů.

************

Pro 42. edici jsme připravili speciální uspořádání hardtechno pódia - vše bude naopak!
Ze stávajícího podia klubu La Grotta na Apokalypse se stane zadní projekční část a 5 zahraničních umělců odehrají své hard sety přímo proti soundsystému. Ano, chceme tuto stage udělat jedinečnou, zvukově precizní a velmi nevšední.

A jaké má toto netradiční uspořádání výhody? Dj bude hrát proti zvukovému systému, a tedy svůj sound uslyší stějně jako vy, tudíž zvukovou kvalitu setu může upravovat tak, jak mají skladby skutečně znít. Dálší výhodou bude, že se k dj's dostanete téměř na metr, a to jak z přední části, tak ze zadní části - a bude jen na Vás, zda si budete chtít prožít jejich sety jako clubber v kotli, nebo sledovat jejich techniku za zády.

Apokalypsa nabídne na hardtechno boiler stagei celkem 7 umělců, z toho 5 zahraničních - a nebude chybět také premiérové combo či live. Již brzy Vám odtajníme prvního headlinera druhého pódia!

************

Apokalypsa oznamuje svůj podzimní termín a spouští předprodej! 

Představujeme Vám 42. díl indoor festivalu Apokalypsa.Ten proběhne v pátek 25. listopadu 2016 v brněnském Bobycentru.

42. edice přinese nejnáročnější a nejdražší uměleckou účast za celou historii akce Apokalypsa, od roku 1999.

Základní koncepci budou tvořit 3 pódia, s klasickým technem, tvrdým hardtechnem a klubovým deep/tech-housem. Apokalypsa 42 také přinese nové služby a efekty, které Vám jistě ještě více umocní a zpříjemní hudební zážitky.

Hudební obsazení celého 42. dílu se bude zveřejňovat postupně, a to na oficiálním kanálu akce https://www.facebook.com/ApokalypsaOfficial a na webu www.rave.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Apokalypsa 42

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...