Smack (křest alba)

Smack (křest alba)

Adresa:

Brno, Štefánikova 24

Termín: 27.5.2016
Vstupné:

180 – 210

27květen pátek 20:00

Žánr: koncertyHip hop

Umělci: DJ TucoSmackDrymanSBSTRDDJ AlyazFreezer


Prvním z nich je křest Smackova alba SICK, se kterým vyhrál letošní cenu Slavíka, stejně jako minulý rok s albem P’s A Love. Další počin, který se bude křtít, je Eins Zwei Dryman Mixtape vol. 2, který je plný Drymanovy produkce a spousty hostů.

Třetím pokřtěným nosičem bude vinyl s názvem Sapyens vo. 1, který dával dohromady Dj Alyaz pod stejnojmenným labelem, který spadá pod BiggBoss. Aby toho nebylo málo, tak druhá stage bude patřit bandě jménem Heldenkëllerz, kteří zde oslaví svoje 5. výročí.

Velmi pracovitý producent a šéf labelu Meanbucket a opravdu zkušený DJ stojící za mejdany jako Dutty Weekend, nebo Muffin Muffin nabídne to nejčerstvější z oblasti baile funku, house, b more soundu a dalších stylů, které nikoho...
Smack, vlastním jménem Jakub Janeček, je “music lover” od dětství. Hudbě se věnuje od roku 2005. Od té doby se snaží přinášet nové postupy na zatuchlou českou rapovou scénu. Jeho zřejmě největším hudebním počinem byl...
Multižánrový producent, remixér a DJ, který se na scéně pohybuje od začátku milénia se věnuje bass music, dubstepu, uk funky, a grimu. V roce 2012 vydal debutové LP Meeting Minutes.
Freezer je český multižánrový producent a DJ, který vydal své debutové album Black Box na labelu Hypno 808. Jeho produkce v poslední době zasahuje i přímo do UK.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Ubytování v okolí akce Smack (křest alba)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...