Lenka Filipová a hosté

Lenka Filipová a hosté

Adresa:

Brno, Rooseveltova 31/7

Termín: 29.1.2017

29leden neděle 19:30

Žánr: koncertyrockpopfolk


Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se po roce vrací do Janáčkova divadla. Koncert se uskuteční 29.1.2017 a stejně jako na posledním koncertu si k sobě na podium přizve další zajímavé hosty.

Lenka Filipová a hosté - 29.1.2017 od 19.30 hod - Janáčkovo divadlo Brno

Zpěvačka a kytaristka Lenka Filipová se po roce vrací do Janáčkova divadla. Koncert se uskuteční 29.1.2017 a stejně jako na posledním koncertu si k sobě na podium přizve další zajímavé hosty. Sledujte info na www.brnokoncert.cz.

Lenka Filipová studovala na pražské konzervatoři a po té na Mezinárodní hudební akademii v Paříži obor klasická kytara. Dosud vydala 10 řadových alb, 4 klasická kytarová, 3 výběrová alba Best of a akustické DVD/CD LIVE. Většina z nich byla oceněna jako zlatá nebo platinová. Působí také jako autorka hudby a řada jejích skladeb se stala velkými a trvalými hity.

Koncertovala ve všech zemích Evropy, Japonsku, USA a Kanadě, získala Grand Prix na kytarovém festivalu v Nizozemských Antilách, v roce 1997 českou Cenu Grammy a podnikla dvě koncertní turné s Francisem Cabrelem. Hovoří plynně rusky, francouzsky a anglicky. Lenka Filipová byla v roce 2008 hudebním hostem koncertu Céline Dion. V současné době se věnuje hlavně koncertování s projektem Concertino a připravuje další projekty.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lenka Filipová a hosté

Restaurace a hotel OlbergBlansko (15.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (20.5 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (21.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...