Ewa Farna, Nebe, Support Lesbiens – On Stage 2016

Ewa Farna, Nebe, Support Lesbiens – On Stage 2016

Adresa:

Hodonín, Horní Valy 3747/6

Termín: 30.4.2016

30duben sobota 19:00

Žánr: koncertypoprock

Umělci: Ewa FarnaNebeSupport Lesbiens


Ewa Farna, Nebe a Support Lesbiens vyjedou na společné turné, během kterého vystoupí na pódiích českých a moravských měst se společným programem „On Stage“. Potvrzeno je prozatím devět měst, není však vyloučeno, že se jejich seznam ještě rozšíří.

Turné odstartuje 25. března v České Lípě, poté se kapely přesunou třeba do Krnova, Velkého Meziříčí, Pardubic, Havlíčkova Brodu, Karlových Varů, Mostu či Hodonína.

Ewa Farna je zpěvačka polské národnosti se státním občanstvím České republiky. Působí v oblasti populární a rockové hudby, zpívá česky a polsky. Nejčastěji v Česku a Polsku. V roce 2014 se umístila na třetím místě v...
Kapela Nebe vyjela v první polovině roku 2014 na Siluety tour společně s plzeňskou kapelou Mandrage. V červenci a srpnu byla pak nepostradatelnou součástí Kryštof kempů. Mezi tím stačila vydat také novou desku s názvem Než se...
Support Lesbiens je česká hudební skupina, která vznikla roku 1992. Dostala se do semifinále soutěže Marlboro Rock-in a získala smlouvu u Sony Music. Skupina se rozpadla v roce 1996, ale o čtyři roky později se zase sešla.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

10duben středa 20:30

Trocha Klidu

, Poštovská 6 Koncert

11duben čtvrtek

11duben čtvrtek 19:00

Ubytování v okolí akce Ewa Farna, Nebe, Support...

Vinárna U HouslíHodonín (593 metrů)

Ubytovna KubraHodonín (638 metrů)

Ubytování Sklep u VeselýchMutěnice (10.1 km)