Ondřej Ruml

Ondřej Ruml

Adresa:

Brno, Veveří 115

Termín: 5.11.2015

5listopad čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcesetkánísoutěž

Umělci: Ondřej Ruml


Ondřej Ruml_ zpěvák, multiinstrumentalista, herec. Pochází z Jablonce nad Nisou. Absolvoval Ježkovu konzervatoř v Praze.Už během studia na konzervatoři se projevoval jako výjimečný talent. Málokdo ví, že Ondřej je výborný hráč na bendžo.

Po absolvování pěvecké soutěže X Factor se nastartovala jeho kariéra, hrál v několika muzikálech (Johanka z Arku, Hamlet,..atd.), spolupracuje pravidelně s Michalem Horáčkem (Kudykam, Český kalendář), nazpíval titulní píseň k pohádce 12Měsíčků, učí momentálně zpěv na Mezinárodní konzervatoři v Praze, můžete jej zahlédnout také v představení Rusalka v divadle Ypsilon, aktivně koncertuje, spolupracoval s řadou zvučných jmen z českého hudebního světa,vydal své druhé CD, ke kterému si přibral své kamarády muzikanty a přearanžovali písně Osvobozeného divadla.

Vzniklo takto naprosto unikátní muzikantské setkání a deska: ONDŘEJ RUML ZPÍVÁ JEŽKA,VOSKOVCE A WERICHA, která získala v Jazzdocku v dubnu ocenění Zlatá deska, na cd jsou také další zvučná jména, coby hostů_Macháček, Brzobohatý, Svěrák).

Svou širokou muzikálnost dokladuje využitím tzv. looperu, neboli krabičky, se kterou čím dál tím více účinkuje. Velice často a rád také spolupracuje s různými big bandy a momentálně krom aktivního koncertování sbírá materiál na svou již třetí desku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ondřej Ruml

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (21.9 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (22.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...