Balkan Bashavel

Balkan Bashavel

Adresa:

Brno, Hybešova 1

Termín: 2.10.2015 22.4.2016
Vstupné:

120 – 150

2říjen pátek 21:00

Žánr: koncertyBalkangypsyreggaecumbiaBalkan Bashaveltančírna

Umělci: Malalata


Divoký Balkan Bashavel se 2. října vrátí do Brna! A bude to jediný Bashavel, který si ve Štatlu do konce roku užijeme. Pojmeme ho tedy ve velkém stylu :)

Balkánské beaty, cikánská muzika, cumbia a reggae se tentokrát rozezní v unikátních prostorech Malé Ameriky. Společně s oblíbenými MALALATA vystoupí bratislavská BRIGADA RAKIJA. V jeden večer tak uvidíte hned dva vyhledávané balkan beats soundsystemy. Živý koncert odehraje bláznivá pražská kapela CIRCUS PROBLEM.

Nebude chybět ani DR. BALKAN z Bassta Fidli Crew. A samozřejmě bohatý doprovodný program. Jen scrollujte níž :) 

MALALATA (SK) MALALATA je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, mexické cumbie a karibského reggae. Každé vystoupení DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod taktovkou MALALATA pulzovala nejen středoevropská města, ale i Berlín, Vídeň, Antverpy, Vilnius či Valletta. Jeho rytmy rozhýbaly i vzdálené Japonsko a Mexiko.

Duo předvedlo svou show i na festivalech Pohoda, United Islands, Grape či na jednom pódiu s esy jako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia. www.facebook.com/malalata Circus Problem (CZ, live) Potkali se zkrátka na ulici. Šestičlenné hudební seskupení Circus Problem se snaží vytáhnout na povrch hudebního světa balkánské rytmy a folklór dalších koutů planety Země. Jejich styl je těžké popsat slovy...

Malalata je synonymem pro jedinečnou fúzi balkánských beatů, mexické cumbie, karibského reggae a francouzského electro swingu. Každé vystoupení DJského dua je nespoutanou show plnou nakažlivé energie a 100% nasazení. Pod taktovkou...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

13říjen neděle 20:00

Bryan Adams v Brně

, Křídlovická 34 Koncert

7květen úterý 19:30

Habera Team Brno

, Křídlovická 34 Koncert

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?