The Parov Stelar Live

The Parov Stelar Live

Adresa:

Brno, Výstaviště 1

Termín: 11.12.2015

11prosinec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyJazzBluesElectroSwingElektroswing

Umělci: Parov Stelar Band


The Parov Stelar Live míří 11.12.2015 do Brna, do pavilonu B!

Po vyprodaném pavilonu G1 a aréně HANT v Bratislavě, přijíždí kompletní sestava THE PAROV STELAR LIVE po necelých dvou letech zpět do Brna, aby představila své nové album The Demon Diaries a pokusili se vyprodat ještě větší prostory, a dosáhnout tak návštěvnického rekordu! 

Elektroswing patří v dnešní době snad k nejvíce oblíbeným tanečním stylům, i když se stále jedná o poměrně „mladou“ záležitost. U zrodu tohoto směru stál – ve svých začátcích ještě poměrně neznámý MARCUS FÜREDER, dnes už vystupující pouze coby „PAROV STELAR“.

Původem DJ, jehož hlavním zaměřením bylo techno a minimal, byl také velkým fanouškem jazzu, swingu a blues. A stačilo málo – spojit tyto právě docela vzdálené směry a přidat do hitu od jedné z největších jazzových zpěvaček všech dob – „Billie Holiday“ rytmus a velký objev byl na světě. Marcus tak začíná stále více experimentovat, své oblíbené žánry míchá dohromady a postupně píše i své vlastní kousky.

Parov Stelar Band je kapela sjednocená kolem osobnosti Parova Stelara, který patří mezi nejzásadnější hudebníky rakouské nezávislé scény. Jeho tvorba se vyznačuje výjimečnou kombinací elektronické hudby s výraznými prvky jazzu a...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

12duben pátek 20:00

13duben sobota 19:30

17duben středa 20:30

Ubytování v okolí akce The Parov Stelar Live

Restaurace a hotel OlbergBlansko (17.5 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (22.2 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (23.1 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...