Koncert vokální skupiny Fragile

Adresa:

Brno, Palackého třída 126

Termín: 22.9.2015
Vstupné:

390

22září čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrockpopinstrumentálvokální


Dvojnásobní držitelé slovenské divácké ceny OTO v kategorii Hudební skupina, společně s Richardem Müllerem čtyřnásobní majitelé platiny za album Hlasy a Hlasy 2, oceněni Krišťolovým krídlom za Album roku, to je vokální skupina Fragile, která se letos chystá od září na své první Fragile CZ Tour 2015.

Vokální skupina Fragile je složená z populárních osobností, známých z různých televizních seriálů a divadel pod vedením dirigenta a producenta Braňa Kostky. Skupinu dále tvoří Soňa Norisová – soprano, Jana Golis – soprano, Helena Krajčiová – alto, Svetlana Rymarenko – alto, Slavo Košecký – tenor, Vilo Csontos – tenor, Kamil Mikulčík – bass.

Alternanti skupiny: Jana Boltižiar – soprano, Kamila Apetauer – soprano, Peter Lacho – tenor, Martin Madej – tenor, Jozef Hečko - bas. Věnují se interpretaci známých světových rock - pop - hitů v působivých a velmi zajímavých originálních a cappella aranžmá – bez hudebních nástrojů. Všechno co uslyšíte je opravdu tvořeno jen hlasem a ústy interpretů v komorním a cappella provedení.

Čistě vokální, jisté instrumentální prvky se v jejich hlasech uplatňují jako rytmická opora. Repertoár koncertu tvoří písně světových i domácích interpretů jako: Sting, Lord, Richard Müller, Karel Gott, Jason Mraz, Lorde, The Flying Pickets, Pharell Williams, The Real Group a mnoho dalších. Do svého repertoáru si připravili mimo skladby Bohemian Rhapsody, také nové aranže známých hitů legendární britské skupiny Queen.

Proto zasáhnou široké divácké publikum a na své si přijdou všichni milovníci kvalitní muziky. Již třetím rokem skupina vystupuje s Richardem Müllerem v rámci projektu Hlasy po celé ČR s SR. Celé turné s více jak sto úspěšnými koncerty provázely nadšené reakce publika. Koncerty vidělo více jak padesát tisíc diváků, prodalo se na dvacet tisíc prodaných alb i mnoho ocenění dělá z "Hlasů" jeden z nejúspěšnějších projektů za poslední roky.

Koncertní turné je plné nejen výborné hudby, ale také skvělého humoru se v Čechách a na Moravě uskuteční v nádherných prostorách státních hradů a zámků, náměstích, kostelech, kulturních domech v divadlech a v unikátních prostorách Mladečských jeskyní u Litovle v archeologické lokalitě světového významu. Předprodej vstupenek je již zahájen v síti www.ticketportal.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert vokální...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (13.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (17.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (18.9 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...