Akce Dej si střeva dohromady a možnost konzultace s odborníky zdarma – v Brně

Adresa:

Brno, Jihlavská 20

Termín: 29.5.2015
Vstupné:

zdarma

29květen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcegastrozdarma


Akce Dej si střeva dohromady a možnost konzultace s odborníky zdarma – v Brně Přijměte naše pozvání na osvětovou akci „Dej si střeva dohromady“, která se odehraje tento pátek 29. května v Brně. Zájemci budou moci navštívit od 9 do 13 hodin Centrum pro IBD (idiopatické střevní záněty) a biologickou léčbu ve FN Bohunice.

Dveře na gastroenterologie budou otevřeny pro všechny zájemce, kteří mají pocit, že jejich zažívání není v pořádku. Osvětová akce tak chce upozornit na vzrůstající počet nových pacientů s idiopatickými střevními záněty a podchytit jejich léčbu včas. Akce se koná v rámci Světového dne idiopatických střevních zánětů v pěti českých městech, a to v Praze, Brně, Ostravě, Hradci Králové a v Plzni. „Chceme podpořit hlavně mladé lidi, aby se nebáli a nestyděli zkonzultovat své zdravotní obtíže s odborníkem a v případě potřeby se s ním dohodli na dalším léčebném postupu,“ říká Martina Pfeiferová z organizace Pacienti IBD, která za akcí stojí.

Využijte i Vy možnosti konzultace s odborníky a přijďte se dozvědět více. Akce „Dej si střeva dohromady“ navazuje na projekt WC karet a WC kompasu. Díky WC kartám mají od loňského roku pacienti se střevními záněty snadnější přístup na veřejné i neveřejné toalety, což je pro ně při aktivitě nemoci, kdy musí až dvacetkrát denně na toaletu, výrazná pomoc. Na stránkách www.wckompas.cz lze nalézt online mapu veřejných toalet, která funguje jako jednoduchý navigační nástroj se zobrazením geografické polohy nejbližšího WC. Užitečné odkazy: www.dejsistrevadohormady.cz www.crohn.cz www.wckompas.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Akce Dej si střeva...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (19.1 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (23.7 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (24.7 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...