Komici s. r. o.

Komici s. r. o.

Adresa:

Slavkov u Brna, Palackého nám. 1

Termín: 21.6.2015

21červen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akce


Iva Pazderková alias Blbá blondýna, Ruda z Ostravy, Miloš Knor a Richard Nedvěd. Přední čeští stand-up komici budou excelovat na nádvoří zámku v neděli 21. června. Populární tváře, které vyprodávají nejznámější koncertní haly, vystoupí na otevřené scéně se svými skeči, které znáte z pořadu Na Stojáka.

Iva Pazderková vystupuje sice pod přezdívkou „Blbá blondýna“, její životopis ale hovoří o opaku. Vystudovala brněnskou JAMU a v současnosti působí v divadle Na Fidlovačce, kde ztvárňuje několik charakterních rolí. Michal Kavalčík, známý jako Ruda z Ostravy vystupuje v nejrůznějších televizních pořadech, moderuje rádiová show a točí nejsledovanější internetová videa.

Miloš Knor je zakladatelem uskupení Komici s.r.o., moderoval několik televizních pořadů na TV Barrandov. Dokáže diváky rozesmávat i ve své dvouhodinové OneKnorShow, kde se publikum vždy dožaduje přídavku. Richard Nedvěd je kouzelník, komik a příležitostný herec. Své komediální výstupy zakládá převážně na interakci s divákem a originálně je prošpikovává kouzelnickými triky.

Open air akce proběhne 21. června 2015 na nádvoří zámku od 20.30 hodin. Vstupenky za 350 Kč budou v předprodeji v Informačním centru ve Slavkově u Brna, e-mail:  infocentrum@zamek-slavkov.cz, tel.: 513 034 156; nebo v prodejně Indies, Poštovská 2, Brno. Akce proběhne za každého počasí.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra v Brně Akce v obci Slavkov u Brna

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Komici s. r. o.

Vinný sklep KrýsaKyjov (24 km)

Ubytovani U KulkyKyjov (24 km)

Restaurace a hotel OlbergBlansko (25.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...