Kosheen live in concert

Kosheen live in concert

Adresa:

Brno, Sportovní 2

Termín: 5.6.2015
Vstupné:

viz. níže

5červen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyrock

Umělci: KosheenPub Animals


České publikum tuto legendární taneční formaci přímo miluje – proto vás potěšíme zprávou o koncertě v brněnském Bobycentru! 5.6.2015. A nebude to „obyčejný“ koncert, ale exkluzivní vystoupení s 10ti členným symfonickým orchestrem Bohemian Symphony Orchestra včetně dirigenta! Koncert legendární skupiny KOSHEEN doplní PUB ANIMALS!

KOSHEEN se po čtyřech letech vrací do Brna, tentokrát exkluzivně se symfonickým orchestrem!

Koncert legendární skupiny KOSHEEN doplní PUB ANIMALS!

České publikum tuto legendární taneční formaci přímo miluje – proto jistě potěšíme celou řadu fanoušků zprávou o potvrzeném koncertu v brněnském Bobycentru! 5. června 2015. A nebude to „obyčejný“ koncert, ale exkluzivní vystoupení s 10ti členným symfonickým orchestrem Bohemian Symphony Orchestra včetně dirigenta!

Vás tak čeká úžasný koncertní event, na kterém zazní všechny oblíbené hity KOSHEEN v tradiční, ale i netradiční hudební poloze!

Britskou elektronickou partu KOSHEEN Vám určitě nemusíme blíž představovat, protože už jen při vyslovení názvu skupiny se snad každému vybaví jejich nesmrtelné a zcela charakteristické hity (Hungry, Hide U, Catch...). Nicméně, pro výjimečnost této skupiny, jistě není na škodu dozvědět se o nich něco víc.

Pokud bychom měli mluvit k žánrovému rozpětí skupiny – Kosheen spadají svou tvorbou pod trip-hop, breakbeat, alternativní rocks výraznými prvky drum’n’bassu. Právě široké pojetí hudební stylů, v elektronickém pojetí, dělají z Kosheen absolutně vyhraněnou a netypickou skupinu, která mezi ostatními „vyčnívá“.

KOSHEEN – trio z anglického Bristolu, tvoří Markee Substance, Darren Decoder a zpěvačka a autorka mnoha skladeb - Sian Evans, která je zároveň dominantní postavou celé skupiny. Už i název této formace je netradiční – vznikl spojením japonských slov "starý" (古, 'ko') a "nový" (新, 'shin').

První album RESIST, které vyšlo v září roku 2001, se vyhouplo na přední příčky albových hitparád. Pochází z něj snad nejznámější hity – Hide U, Hungry, Catch, nebo Harder. Následovalo album KOKOPELLI (2003), na kterém se KOSHEEN odklonili od svého obvyklého stylu – deska obsahuje mnohem víc melancholické, až temné skladby. I toto album si ovšem drželo dobré pozice v hitparádách a i samotné singly se těší velké oblibě – za zmínku jistě stojí skladba All In My Head. Od roku 2007 skupiny pak vydala další tři alba – DAMAGE, INDEPENDENCE a SOLITUDE.

Členové skupiny ovšem vystupují i v samostatných projektech – Markee a Darren jsou známí i coby „Kosheen DJs“, zpěvačka Sian Evans naopak svůj hlas propůjčí i ke skladbám jiných autorů – známý je například hit LOUDER, kterou produkoval DJ Fresh. Skladba se vyhoupla na první místo v singlech UK Singles Chart a prodalo se jí více jak 140 000 kopií.

KOSHEEN se po celou dobu existence své skupiny drží na výsluní a každým svým vydaným albem nás utvrzují o tom, že si právem zaslouží pozici jedné z nejoblíbenějších elektronických skupin současnosti.

Vy se o tom můžete sami přesvědčit – 5. června 2015 v Brně, v Bobycentru. Nenechejte si ujít fenomenální koncert skupiny KOSHEEN – v jejich plné sestavě a za doprovodu symfonického orchestru Bohemian Symphony Orchestra!

Koncert legendární skupiny KOSHEEN doplní PUB ANIMALS!

Parta mladých muzikantů, kteří vtrhli na českou urban scénu svými energickými koncerty a originálním pojetím moderního popu s prvky reggae, bude předskakovat v Bobycentru skupině KOSHEEN!

Pub Animals za své debutové cd Safari-i získala žánrovou cenu akademie populární hudby Anděl. Následoval unikátní videoklip od tvůrců filmu Harry Potter k písni Elephantman s téměř 200.000 zhlédnutími.

Tuto partu si budete moct vychutnat v Brně 5.června, jako oficiální předkapelu slavné skupiny

KOSHEEN – trio z anglického Bristolu, tvoří Markee Substance, Darren Decoder a zpěvačka a autorka mnoha skladeb - Sian Evans, která je zároveň dominantní postavou celé skupiny. Pokud bychom měli mluvit k žánrovému rozpětí...
Své debutové album Safar-I vydala tato osmičlenná kapelka před létem 2010. Nehledě na to, že natáčeli svou prvotinu, rozhodli se spolupracovat s jedním z nejlepších studií v České republice. Po několikaměsíční práci ve...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Kosheen live in concert

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.4 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.1 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (19.8 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...