Electro Swing Fever Letní Speciál

Electro Swing Fever Letní Speciál

Adresa:

Brno, Štefánikova 24

Termín: 25.7.2014
Vstupné:

130 Kč

25červenec čtvrtek 01:00

Žánr: koncertyjazzelektro swing fleda Electro Swing Bohemia


A přece bude Brno swingovat i v létě! Electro Swing Fever s nálepkou Letní Speciál se uskuteční v pátek 25. července na Flédě. Program bude ještě nabitější než jindy. Vše, co mají fanoušci Electro Swing Bohemia rádi, však zůstává – atmosféra zlaté éry swingu, skvělí DJs, dobové outfity, speciální projekce a stylové dekorace.

Speciálním hostem večera bude DJ Farrapo z Itálie. Se svými electro-swingovými sety už procestoval celou Evropu a teď po italsku roztančí Brno. Chybět nebudou ani vyhledávaní DJs z Electro Swing Bohemia – Swing Thing & Papa Django a Paolo di Maki. Tito prvotřídní elegáni odehrají na Flédě špičkové electro-swingové selekce, které již mnohokrát rozhýbaly i zatvrzelé nepřátele tance.

Skvělou hudbou to začíná, ale nekončí! Úvod večera bude patřit charlestonovému tanečnímu workshopu v podání Jakuba Šůstka ze Swing Wings. V pop-up holičském koutku budou vyčkávat mistři řemesla z Local Barber Shop, aby pánům poupravili knír nebo vousy. Na Bárečku se budou grilovat delikátní burgry. Blízko sálu na vás počká sladký doping v podobě cupcakes a dortíků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Brno Akce v obci Brno

Podobné akce

12duben pátek 18:00

12duben pátek 20:00

13duben sobota 19:30

Ubytování v okolí akce Electro Swing Fever...

Restaurace a hotel OlbergBlansko (14.7 km)

Wellness hotel PanoramaBlansko (19.4 km)

Ubytování u MacochyOstrov u Macochy (20.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?

V okolí doporučujeme...