Sedlfest 2014

Adresa:

Sedlec, 92

Termín: 1.8.2014 3.8.2014
Vstupné:

Dvoudenní předprodej 200 Kč (na místě 300 Kč), jednodenní předprodej 150 Kč (na místě...

1srp - 3srp celý den

Žánr: rockfolkfestivaljazzbluesworld music


V srpnu zažije vinařská obec Sedlec v Jihomoravském kraji rytmické tornádo, které zde rozproudí dvoudenní akce s názvem Sedlfest. Druhý ročník festivalu, který se bude konat 1. a 2. srpna 2014, totiž přivede do sedleckého areálu hudebníky různých žánrů od blues po world music. Návštěvníci se mohou těšit na 15 kapel, doprovodný program i speciality místní kuchyně.

Mezi hlavní hvězdy festivalu patří kritiky oceňovaná kapela Květy, která už v pátek 1. srpna představí svou originální multižánrovou hudbu. Kapela chystá pro hudební nadšence speciální set, zazní například i sklady z alba „Bílé včely“, jež bylo nominováno na ceny Vinyla a Apollo.

Opojné vystoupení s prvky rocku, jazzu, moravského folklóru a world music také předvede stálice české alternativní scény Petr Váša a kapela Ty Syčáci. Sobotní odpoledne pak zpříjemní festivalovému publiku jazzová kapela Tres Quatros Kvintet. Ta na sebe loni upozornila vítězstvím na celostátní přehlídce nadějných jazzových talentů Mladí ladí jazz. Druhý srpnový večer scénu rozproudí i FruFru se svým novým repertoárem z alba Freak show. „Sedlfest nabídne návštěvníkům uvolněnou atmosféru a neotřelý hudební program. Ten je záměrně připraven tak, aby dal lidem možnost se zaposlouchat do různých hudebních žánrů, a zároveň jim představil rozmanitost české hudební scény,“ upřesňuje Pavel Michlík, organizátor festivalu.

Kromě dvou dnů nabitých hudebními zážitky se návštěvníci mohou těšit i na netradiční festivalovou atmosféru historického areálu sirných lázní. Festival vychází vstříc i rodinám s dětmi, pro které je na sobotu připraven odpolední program. Občerstvení na akci pak zajistí místní. Podávat se bude maso pečené na ohni, poctivý domácí guláš a pochoutky z grilu a udírny. Dvoudenní vstupenku na festival mohou zájemci o pohodový start srpna zakoupit za 200 Kč v předprodeji v síti Ticketon.

V ceně vstupného je zahrnut nejen hudební zážitek, ale také možnost parkování a stanování na přilehlé louce. Festival v Sedleci je také ideálním prázdninovým cílem pro všechny milovníky cyklistiky, samotným areálem prochází několik cyklostezek. Na místo tak můžete dojet i poněkud netradičně - na kole. Sedlecký festival pořádá Občanské sdružení Instrumental.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby v Brně Akce v obci Sedlec

Podobné akce

24duben středa 18:00

Expediční kamera - Brno

, Šilingrovo nám. 7, 602 00 Brno-střed Film

24duben středa 20:00

26duben pátek 20:30

Ubytování v okolí akce Sedlfest 2014

Terasa Pension & WinebarMikulov (5.2 km)

Ubytování v Renesančním doměMikulov (5.4 km)

Salety hotelValtice (6.2 km)

Doporučené akce v Brně

Akce v Brně na Jiný den?