Zažít Třeboň jinak - 1. koordinační schůzka

Adresa:

Třeboň, Masarykovo náměstí 89/I

Termín: 20.1.2017

20leden pátek 17:00

Žánr: ostatní akceslavnosti


Třeboňáci, vytvořte si slavnost na míru! Pomozte oživit naše město, zažijte Třeboň jinak! Zapojte se do přípravy jedinečné události pro vaše sousedy!

Co je projekt Zažít Třeboň jinak? Jedná se o sousedskou slavnost, jejíž náplň si vytvářejí sami obyvatelé města. Je založená na principu společného sdílení veřejného prostoru, vzájemné výpomoci a dobrovolnickém nasazení místních organizátorů a mnoha dalších subjektů. Je otevřená všem věkovým a zájmovým kategoriím.

Proč se akce koná? Abychom jako obyvatelé města vystoupili ze stereotypu vnímání veřejného prostoru a uvědomili si jeho hodnotu. Na slavnosti dostanou hlavní prostor místní obyvatelé, jejich nápady, um, dílny, hry, ale také místní podniky a organizace, kapely, divadelní soubory apod. Na slavnosti můžeme poznat spousty zajímavých lidí ze svého okolí, naučit se od nich to, co umí, navázat či prohloubit místní spolupráci aj.

Kdy se akce uskuteční? V sobotu 17. 6. 2017 Zapojme do přípravy co nejvíce lidí, podniků, organizací a spolků, společně tak můžeme vytvořit jedinečnou událost pro naše sousedy. Budeme rádi, když se k nám přidáte! Chcete-li nám s přípravami pomoci, kontaktujte Miloslavu Jelonkovou - tel. 725 534 096, email: miloslava.jelonkova@mesto-trebon.cz. První koordinační schůzka proběhne v pátek 20. ledna 2017 od 17:00 v Domě Štěpánka Netolického. Všichni jste srdečně zváni!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Třeboň Akce v obci Třeboň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Zažít Třeboň jinak -...

Vratislavský DůmTřeboň (1 726 metrů)

Relax Park TřeboňTřeboň (3 km)

Rodinný hotel BohemiaLomnice nad Lužnicí (8.6 km)

Doporučené akce na jihu Čech

Akce na Jiný den?

V okolí doporučujeme...

Zámek Třeboň Zámek Třeboň Třeboň (1 825 m)
Penzion Kamínek Penzion Kamínek Nové Hrady (22.9 km)