Ladislav Zibura: Pěšky mezi buddhisty a komunisty @Písek

Adresa:

Písek, nábřeží 1. máje 1605

Termín: 8.2.2017

8únor středa 19:00

Žánr: ostatní akce


ŽÁNR: cestovatelská projekce / stand-up 1 500 kilometrů pěšky napříč Nepálem a Čínou. Něco, co by nechtěl zažít nikdo z nás. Ale je legrace se tomu smát. Ladislav Zibura se vrací do Písku s novou stand-up show – Pěšky mezi buddhisty a komunisty.

ANOTACE: 24letý excentrický poutník Ladislav Zibura se tentokrát vypravil do Himálaje, neprobádaných údolí čínských řek a zapadlých nepálských vesnic. Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, princ Ládík vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Příběh jeho 1500 kilometrů dlouhé pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Nečekejte ale žádné popisy památek.

Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech. BLONĎATÝ ROŠŤÁK LADISLAV: Přestože je Ladislavovi teprve 24 let, na pěších poutích po světě už nachodil přes 5 000 kilometrů. V Česku si mezitím užíval klidného vysokoškolského života a nikdo se o jeho cesty nezajímal. Vloni ho ale kamarádi přemluvili, ať o poutích udělá projekci. Nakonec vyprodal kino a nátlak publika vyústil až v turné po 80 městech České republiky a Slovenska. Ladislav o jedné ze svých cest vloni napsal knihu „40 dní pěšky do Jeruzaléma“, která se nešťastnou shodou náhod stala bestsellerem. Nahrál také audioknihu, kterou nechtěl nikdo.

Aby ze sebe smyl hanbu nezdařeného díla, zneuznaný autor v létě na tři měsíce zmizel do Číny a Nepálu. Překvapivě přežil a vrátil se. Nyní vyráží na turné po republice znovu. Všechny ty projekce ho totiž neobyčejně bavily. VSTUPENKY: 130 Kč, přepdrodej na https://goo.gl/2s0b3D

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Písek Akce v obci Písek

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ladislav Zibura: Pěšky...

Ubytování Pavel VoborníkBlatná (23.5 km)

Villa LiduškaBechyně (23.7 km)

Yacht Club RadavaOrlík nad Vltavou (24.1 km)